Închide meniul

Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Pot urma decizii negative, dar trebuie să le accepţi!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 0:01

Reclamă
Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Pot urma decizii negative, dar trebuie să le accepţi!

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică / Hepta

Mirel Rădoi a avut un sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0. Roş-albaştrii au fost umiliţi în Danemarca, iar postul lui „Dicanio” este în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Mirel Rădoi nu l-a surprins eşecul la scor al FCSB-ului din Danemarca. Ba mai mult, antrenorul Universităţii Craiova este de părere că vor apărea şi alte rezultate de genul, dacă lucrurile nu se vor schimba în fotbalul românesc.

Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0

„Nu ştiu dacă a fost umilinţă la FCSB. Au venit cu rezervele. Vor mai fi umilinţe pentru că nu producem fotbal. Nu putem să dăm jucători la echipa naţională.

Păi se ia de Dică, apoi de altul, apoi de mine. Pot urma decizii. Dacă sunt negative, trebuie să le accepţi!”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica a oferit primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0. Managerul general al vicecampioanei a fost luat prin surprindere de prestaţia adversarilor din Danemarca, care le-au făcut viaţa grea rezervelor lui Nicolae Dică.

Reclamă

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. Ce e important. S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe.

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti.

La noi, nu-l iau pe Pintilii în discuţie. Eu am 57 de ani, am jucat la diviziile inferioare, iar împreună batem orice cuplu de fotbalişti de la FCSB, că e alt sport. Ieri am jucat alt fel de fotbal şi nu ne-a ieşit deloc. Trebuie să fim bărbaţi, pentru că viaţa, fotbalul sunt presărate şi cu episoade de genul ăsta. Poate cu prima echipă nu luam atâtea, dar mi-e greu să cred că puteam contracara senzaţionalul joc de pase.

Reclamă 4 / 0/3

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și