Închide meniul

Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Pot urma decizii negative, dar trebuie să le accepţi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 0:01

Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Pot urma decizii negative, dar trebuie să le accepţi!

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică / Hepta

Mirel Rădoi a avut un sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0. Roş-albaştrii au fost umiliţi în Danemarca, iar postul lui „Dicanio” este în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Mirel Rădoi nu l-a surprins eşecul la scor al FCSB-ului din Danemarca. Ba mai mult, antrenorul Universităţii Craiova este de părere că vor apărea şi alte rezultate de genul, dacă lucrurile nu se vor schimba în fotbalul românesc.

Mirel Rădoi, sfat pentru prietenul Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0

„Nu ştiu dacă a fost umilinţă la FCSB. Au venit cu rezervele. Vor mai fi umilinţe pentru că nu producem fotbal. Nu putem să dăm jucători la echipa naţională.

Păi se ia de Dică, apoi de altul, apoi de mine. Pot urma decizii. Dacă sunt negative, trebuie să le accepţi!”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica a oferit primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0. Managerul general al vicecampioanei a fost luat prin surprindere de prestaţia adversarilor din Danemarca, care le-au făcut viaţa grea rezervelor lui Nicolae Dică.

Reclamă

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. Ce e important. S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe.

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti.

La noi, nu-l iau pe Pintilii în discuţie. Eu am 57 de ani, am jucat la diviziile inferioare, iar împreună batem orice cuplu de fotbalişti de la FCSB, că e alt sport. Ieri am jucat alt fel de fotbal şi nu ne-a ieşit deloc. Trebuie să fim bărbaţi, pentru că viaţa, fotbalul sunt presărate şi cu episoade de genul ăsta. Poate cu prima echipă nu luam atâtea, dar mi-e greu să cred că puteam contracara senzaţionalul joc de pase.

Reclamă 4 / 0/3

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și