Închide meniul

Dayana Yastremska, declarații emoționante după calificarea în turul 2 de la Transylvania Open: ”Am văzut atacurile cu rachete”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2022, 8:20

Reclamă
Dayana Yastremska, declarații emoționante după calificarea în turul 2 de la Transylvania Open: ”Am văzut atacurile cu rachete”

Dayana Yastremska, declarații emoționante după calificarea în turul 2 de la Transylvania Open

Dayana Yastremska, la Transylvania Open / https://www.facebook.com/TransylvaniaOpen

Dayana Yastremska a făcut o serie de declarații emoționante după calificarea în turul 2 de la Transylvania Open. Ea a trecut de Tamara Korpatach (locul 98 WTA), scor 6-3, 4-6, 7-5, după două ore și 19 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de 22 de ani a vorbit despre situația din Ucraina și de cât de mult o afectează atacurile rușilor din țara natală. Ea nu a uitat de ajutorul pe care românii l-au oferit vecinilor imediat după izbucnirea războiului. Alături de sora ei, și ea a trecut prin România pentru a scăpa de situația din Ucraina.

Dayana Yastremska, declarații emoționante după calificarea în turul 2 de la Transylvania Open

”Cred că este prima mea victorie din ultimele opt turnee, sunt foarte bucuroasă. Nici nu am realizat că adversara mea a avut două mingi de meci. M-am pierdut în meci și probabil că asta m-a ajutat. Îmi place terenul, a fost bine pentru mine să joc aici, dar nu a fost o zi ușoară pentru mine, pentru că am văzut știrile de dimineață.

Am văzut atacurile cu rachete. Ceea ce se întâmplă acum este teribil. Știrile m-au afectat negativ și a fost foarte greu să mă concentrez. Când am venit pe teren am încercat să dau totul.

Îmi place foarte mult să joc în România pentru că, atunci când a început războiul, am scăpat din Ucraina, cu sora mea, prin România. Oamenii de aici ne-au primit foarte bine, am primit foarte mult sprijin din partea românilor când a început războiul. Este o plăcere să joc aici. Vă mulțumesc!”, a spus Yastremska, la DigiSport.

Reclamă
Reclamă

Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Transylvania Open

Ana Bogdan a fost învinsă de germanca Jule Niemeier cu 7-6 (5), 6-2, luni, în prima rundă a turneului Transylvania Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca.

Ana Bogdan (29 ani, 46 WTA), a treia favorită, a cedat după aproape două ore de joc (1 h 56 min).

În primul set, cele două jucătoare au mers cap la cap şi au ajuns în tiebreak, unde Niemeier (23 ani, 74 WTA) a înclinat balanţa, 7-5.

Reclamă

Niemeier a controlat actul secund, în care s-a impus cu 6-2. Jule Niemeier a avut un procentaj mai bun la punctele cu primul serviciu, deşi a comis 8 duble greşeli.

Pe tabloul principal de simplu au mai rămas trei românce, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse şi Irina Bara.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și