Închide meniul

N’Golo Kante refuză prelungirea contractului cu Chelsea şi poate ajunge gratis la Barcelona! Planul pus la cale de Xavi

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 10:00

Reclamă
NGolo Kante refuză prelungirea contractului cu Chelsea şi poate ajunge gratis la Barcelona! Planul pus la cale de Xavi

N'Golo Kante vrea să ajungă la Barcelona

N'Golo Kante, în timpul unui meci pentru Chelsea / Profimedia

N’Golo Kante poate ajunge gratis la Barcelona în vara următoare. Mijlocaşul de 31 de ani refuză prelungirea contractului cu Chelsea, iar Xavi a pus la cale un plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă sezonul abia a început, Xavi este cu gândul la viitor. Vrea să facă tot posibilul pentru ca N’Golo Kante să ajungă pe Camp Nou.

N’Golo Kante poate ajunge gratis la Barcelona

Astfel, potrivit as.com, catalanii vor să înceapă negocierile cu acesta în cel mai scurt timp posibil. Barcelona nu vrea să rişte şi face orice efort pentru ca mijlocaşul să semneze încă din ianuarie. Contractul lui Kante cu londonezii expiră în iunie 2023.

Cotat la 40 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Kante este unul dintre cei mai buni recuperatori din lume. Acesta a evoluat în 262 de meciuri pentru Chelsea, reuşind 13 goluri şi 15 pase decisive.

Alături de gruparea de pe Stamford Bridge, campionul mondial a cucerit titlul în Premier League şi UEFA Champions League.

Reclamă

Preşedintele Macron, plecăciune în faţa senzaţionalului Kante

N`Golo Kante Balon de Aur! Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, este fanul numărul unu al lui N`Golo Kante.

„N`Golo Kante este un mare jucător. La fel ca Mbappe, el este un exemplu. Dacă ne uităm la sezonul pe care Kante l-a avut cu echipa de club, sper să câştige Balonul de Aur. Sunt sigur că va conta şi la Euro

El şi Kylian sunt oameni de calitate. Sunt loiali cluburilor de care ţin. Asta e foarte important pentru ţară, pentru că sportul nu este doar sport”, a spus Macron, citat de „Top of the foot”.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Robert Lewandowski înscrie pe bandă rulantă la Barcelona şi a dezvăluit care este secretul formei sale. Starul polonez a marcat singurul gol al victoriei cu Mallorca şi şi-a dus echipa pe primul loc în La Liga.

Lewandowski l-a felicitat pe Xavi şi anunţă că a avut parte de antrenamente excelente după ce a ajuns pe Camp Nou.

„Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a dezvăluit Robert Lewandowski pentru Kanał Sportowy, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și