Închide meniul

N’Golo Kante refuză prelungirea contractului cu Chelsea şi poate ajunge gratis la Barcelona! Planul pus la cale de Xavi

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 10:00

Reclamă
NGolo Kante refuză prelungirea contractului cu Chelsea şi poate ajunge gratis la Barcelona! Planul pus la cale de Xavi

N'Golo Kante vrea să ajungă la Barcelona

N'Golo Kante, în timpul unui meci pentru Chelsea / Profimedia

N’Golo Kante poate ajunge gratis la Barcelona în vara următoare. Mijlocaşul de 31 de ani refuză prelungirea contractului cu Chelsea, iar Xavi a pus la cale un plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă sezonul abia a început, Xavi este cu gândul la viitor. Vrea să facă tot posibilul pentru ca N’Golo Kante să ajungă pe Camp Nou.

N’Golo Kante poate ajunge gratis la Barcelona

Astfel, potrivit as.com, catalanii vor să înceapă negocierile cu acesta în cel mai scurt timp posibil. Barcelona nu vrea să rişte şi face orice efort pentru ca mijlocaşul să semneze încă din ianuarie. Contractul lui Kante cu londonezii expiră în iunie 2023.

Cotat la 40 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Kante este unul dintre cei mai buni recuperatori din lume. Acesta a evoluat în 262 de meciuri pentru Chelsea, reuşind 13 goluri şi 15 pase decisive.

Alături de gruparea de pe Stamford Bridge, campionul mondial a cucerit titlul în Premier League şi UEFA Champions League.

Reclamă

Preşedintele Macron, plecăciune în faţa senzaţionalului Kante

N`Golo Kante Balon de Aur! Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, este fanul numărul unu al lui N`Golo Kante.

„N`Golo Kante este un mare jucător. La fel ca Mbappe, el este un exemplu. Dacă ne uităm la sezonul pe care Kante l-a avut cu echipa de club, sper să câştige Balonul de Aur. Sunt sigur că va conta şi la Euro

El şi Kylian sunt oameni de calitate. Sunt loiali cluburilor de care ţin. Asta e foarte important pentru ţară, pentru că sportul nu este doar sport”, a spus Macron, citat de „Top of the foot”.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Robert Lewandowski înscrie pe bandă rulantă la Barcelona şi a dezvăluit care este secretul formei sale. Starul polonez a marcat singurul gol al victoriei cu Mallorca şi şi-a dus echipa pe primul loc în La Liga.

Lewandowski l-a felicitat pe Xavi şi anunţă că a avut parte de antrenamente excelente după ce a ajuns pe Camp Nou.

„Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a dezvăluit Robert Lewandowski pentru Kanał Sportowy, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și