Închide meniul

Gigi Becali, în culmea fericirii după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. S-au aprobat șase schimbări într-un meci :)

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 18:01

Reclamă
Gigi Becali, în culmea fericirii după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. S-au aprobat șase schimbări într-un meci :)

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali se poate declara mulțumit după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. FRF a implementat cea de-a șasea schimbare în meciurile care ajung în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a izbucnit criza coronavirusului, cluburile au primit permisiunea să facă cinci schimbări într-un meci. Regula a rămas valabilă și după pandemie. Acum, FRF le lasă și mai multă libertate antrenorilor. Echipele pot face și a șasea schimbare, în meciurile care ajung în prelungiri, în Cupa României.

Gigi Becali se poate declara mulțumit după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu

FCSB încă este angrenată în Cupa României, astfel că poate profita de noua regulă anunțată de Răzvan Burleanu.

„Am decis să implementăm în fotbalul românesc cea de-a 6 înlocuire pentru toate meciurile care ajung în prelungiri. La Cupa României fusese deja implementată această măsură, hotărâre validată astăzi în Comitet”, a spus Răzvan Burleanu, vineri, după Comitetul Executiv al FRF.

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că el ia toate deciziile la echipă, indiferent de antrenor. Chiar şi în era Costel Gâlcă, care a adus ultimul titlu la echipă, tot latifundiarul din Pipera avea ultimul cuvânt de spus.

Reclamă

„Nu făcea mă Gâlcă nimic, dădeam telefon din puşcărie şi făceam toate schimbările eu. O dată nu am dat telefon şi ne-am descalificat. La Iaşi stabilisem ceva, şi doi jucători nu i-a băgat. Atunci a plecat. Nu era mare lucru să spună… eu nu impun. Crezi că Dică nu joacă cu jucătorii pe care vrea el? Se consultă cu mine. Niciodată nu îi impun să joace cu ce vreau eu.

Nici nu am cerut argumente. Dacă a vrut să joace cu un jucător: ‘Bine, tată’. Normal că e responsabil Dică. Ce, am făcut echipa eu? El e responsabil. Dică e responsabil pentru că nu fac eu schimbările. El le face! El face echipa. Bine, ne consultăm”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

FCSB, în grupa B din Cupa României

Conform noului format al competiției, fiecare echipă va disputa 3 meciuri în grupă: un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a. VEZI AICI programul complet al meciurilor din grupe.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa B:

  • FCSB
  • FC Botoșani
  • Oțelul Galați
  • UTA Arad
  • Gloria Buzău
  • CS Mioveni
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și