Închide meniul

Gigi Becali, în culmea fericirii după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. S-au aprobat șase schimbări într-un meci :)

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 18:01

Gigi Becali, în culmea fericirii după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. S-au aprobat șase schimbări într-un meci :)

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali se poate declara mulțumit după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu. FRF a implementat cea de-a șasea schimbare în meciurile care ajung în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a izbucnit criza coronavirusului, cluburile au primit permisiunea să facă cinci schimbări într-un meci. Regula a rămas valabilă și după pandemie. Acum, FRF le lasă și mai multă libertate antrenorilor. Echipele pot face și a șasea schimbare, în meciurile care ajung în prelungiri, în Cupa României.

Gigi Becali se poate declara mulțumit după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu

FCSB încă este angrenată în Cupa României, astfel că poate profita de noua regulă anunțată de Răzvan Burleanu.

„Am decis să implementăm în fotbalul românesc cea de-a 6 înlocuire pentru toate meciurile care ajung în prelungiri. La Cupa României fusese deja implementată această măsură, hotărâre validată astăzi în Comitet”, a spus Răzvan Burleanu, vineri, după Comitetul Executiv al FRF.

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB

Gigi Becali dă cărţile pe faţă despre schimbările de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că el ia toate deciziile la echipă, indiferent de antrenor. Chiar şi în era Costel Gâlcă, care a adus ultimul titlu la echipă, tot latifundiarul din Pipera avea ultimul cuvânt de spus.

Reclamă

„Nu făcea mă Gâlcă nimic, dădeam telefon din puşcărie şi făceam toate schimbările eu. O dată nu am dat telefon şi ne-am descalificat. La Iaşi stabilisem ceva, şi doi jucători nu i-a băgat. Atunci a plecat. Nu era mare lucru să spună… eu nu impun. Crezi că Dică nu joacă cu jucătorii pe care vrea el? Se consultă cu mine. Niciodată nu îi impun să joace cu ce vreau eu.

Nici nu am cerut argumente. Dacă a vrut să joace cu un jucător: ‘Bine, tată’. Normal că e responsabil Dică. Ce, am făcut echipa eu? El e responsabil. Dică e responsabil pentru că nu fac eu schimbările. El le face! El face echipa. Bine, ne consultăm”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

FCSB, în grupa B din Cupa României

Conform noului format al competiției, fiecare echipă va disputa 3 meciuri în grupă: un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a. VEZI AICI programul complet al meciurilor din grupe.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa B:

  • FCSB
  • FC Botoșani
  • Oțelul Galați
  • UTA Arad
  • Gloria Buzău
  • CS Mioveni
Recomandări
  • Gigi Becali, în culmea fericirii după ultima decizie anunțată de Răzvan Burleanu
  • S-au aprobat șase schimbări într-un meci 🙂

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și