Închide meniul

Reacția lui Răzvan Burleanu după rușinea suferită de FCSB împotriva lui Silkeborg. Ce a spus președintele FRF după 0-10 la general

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 19:27

Reacția lui Răzvan Burleanu după rușinea suferită de FCSB împotriva lui Silkeborg. Ce a spus președintele FRF după 0-10 la general

Răzvan Burleanu, reacţie fermă în privinţa schimbării Legii Sporturilor

Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă / Hepta

Răzvan Burleanu a oferit prima reacție după ce FCSB a pierdut cu 0-10, la general, cu Silkeborg, în grupele Conference League. Președintele FRF crede că clubul lui Gigi Becali trebuie să-și împace suporterii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de Silkeborg în Conference League, 0-10 în două meciuri. E printre cele mai rușinoase înfrângeri pentru fotbalul românesc în Europa.

Răzvan Burleanu, prima reacție după rușinea suferită de FCSB împotriva lui Silkeborg

„FCSB trece printr-o perioadă dificilă. Rămâne la latitudinea clubului să ia cele mai bune decizii în ceea ce piveşte îmbunătăţirea relaţiei cu suporterii şi protejarea jucătorilor cu potenţial, care ar putea face obiectul unui transfer, dar şi jucători care sunt pe lista naţionalelor”, a spus Răzvan Burleanu, vineri, într-o conferința de presă.

FCSB e ca și eliminată din Conference League după 0-10 cu Silkeborg. Roș-albaștrii au nevoie de o minune în meciurile cu Anderlecht și West Ham.

Răzvan Burleanu, cuvinte uriașe pentru CFR Cluj

Pe de altă parte, CFR Cluj a reușit o nouă victorie împotriva Slaviei Praga, 2-0, și e favorită la calificarea în primăvara Conference League. Burleanu a lăudat echipa lui Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj merită toată aprecierea noastră, toate felicitările, pentru că a reuşit o dublă victorie împotriva celui mai puternic adversar din grupă. CFR Cluj poate şi merită să meargă în primăvara europeană”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Cum stau FCSB și CFR Cluj în grupele de Conference League

Grupa B:

1. West Ham, 12 puncte, 4 meciuri, golaveraj +5
2. Silkeborg, 6 puncte, 4 meciuri, golaveraj +8
3. Anderlecht, 4 puncte, 4 meciuri, golaveraj -1
4. FCSB, 1 punct, 4 meciuri, golaveraj -12

Reclamă 4 / 0/3

Grupa G:

1. Sivasspor, 7 puncte, 4 meciuri, golaveraj +1
2. CFR Cluj, 7 puncte, 4 meciuri, golaveraj +2
3. Slavia Praga, 4 puncte, 4 meciuri, golaveraj -2
4. FC Ballkani, 4 puncte, 4 meciuri, golaveraj -1

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și