Închide meniul

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară: „Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 14:24

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară: „Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară. Patronul FCSB s-a săturat și a anunțat că se retrage din fotbal, după umilința suferită de vicecampioana României în fața danezilor, în UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera este pregătit să demareze procesul de lichidare a clubului, urmând ca doi jucători să fie dați afară, în primă fază. Becali nu mai vrea să investească la FCSB, cu explicația că „nu avem niciun viitor”.

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară

Roș-albaștrii au fost „distruși” cu 0-10, la general, de Silkeborg, în cele două partide din grupele UEFA Conference League.

Acum, Gigi Becali se gândește doar să-și recupereze banii investiți la FCSB, apoi să iasă din peisajul fotbalului românesc. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna și Denis Haruț, amândoi titulari în FCSB – Silkeborg 0-5, vor pleca de la echipă.

Gigi Becali va continua „curățenia” în iarnă, urmând ca mai mulți jucători cu salarii mari să fie dați afară.

Reclamă

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi.

O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transfeuri…

Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi după ce echipa sa a fost din nou umilită şi a anunţat că nu mai are de gând să investească în fotbal.

FCSB a fost umilită de danezi şi în tur şi în retur, iar Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea. Latifundiarul din Pipera nu accept scuze din partea lui Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară
  • „Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și