Închide meniul

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu: ”Oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol! Să iei acasă 0-5…”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 10:20

Reclamă
Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu: ”Oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol! Să iei acasă 0-5…”

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu, după ce tânărul portar de la FCSB a intrat în conflict cu suporterii la finalul meciului cu Silkeborg, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei retur de pe Arena Națională, Târnovanu a răbufnit la interviuri, acuzând că suporterii i-au înjurat familia. Replica liderului galeriei de la FCSB nu s-a lăsat așteptată.

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu

„Am auzit și interviul lui Târnovanu că i-au înjurat (n.r. suporterii pe jucători)… Ei trebuie să înțeleagă că oamenii, la furie… Ca să vii acasă să iei 0-5, același scor din Danemarca…

Normal că oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol. Noi, galeria, ne-am chinuit să vorbim cu oamenii, să le transmitem, să fim alături de echipă, pentru că asta am făcut de doi ani.

Au făcut meciuri foarte rele, vă aduceți aminte și anul trecut cu pierderea campionatului… Noi am încercat să le arătăm că suntem alături de ei. Primele etape au fost jalnice, am spus haideți să trecem în direcția accident…”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacție dură după scandalul dintre Ștefan Târnovanu și fanii lui FCSB

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce Ștefan Târnovanu a intrat în conflict cu fanii lui FCSB, după umilința cu Silkeborg, 0-10 la general, în grupa B din Conference League.

MM Stoica i-a luat apărarea tânărului goalkeeper de la FCSB și a condamnat comportamentul fanilor, deși a recunoscut că suporterii au toate motivele să fie supărați.

„100% de acord. Nu vreau să fac pe deșteptul, dar poate că dacă eram doar suporter mă comportam și eu așa. Țin minte când eram puști și mergeam la meciuri, țipam și eu prin tribune. Nu poți să te comporți la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Înjurături n-am auzit, pe mine m-au înjurat unii pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

E normal, lumea se descarcă, sunt și biletele scumpe. Nu poți să ironizezi atacurile echipei tale și să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai și în cap?  Dacă ești suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umilești”, a spus Mihai Stoica, conform orangegsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și