Închide meniul

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu: ”Oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol! Să iei acasă 0-5…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 10:20

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu: ”Oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol! Să iei acasă 0-5…”

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu, după ce tânărul portar de la FCSB a intrat în conflict cu suporterii la finalul meciului cu Silkeborg, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei retur de pe Arena Națională, Târnovanu a răbufnit la interviuri, acuzând că suporterii i-au înjurat familia. Replica liderului galeriei de la FCSB nu s-a lăsat așteptată.

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu

„Am auzit și interviul lui Târnovanu că i-au înjurat (n.r. suporterii pe jucători)… Ei trebuie să înțeleagă că oamenii, la furie… Ca să vii acasă să iei 0-5, același scor din Danemarca…

Normal că oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol. Noi, galeria, ne-am chinuit să vorbim cu oamenii, să le transmitem, să fim alături de echipă, pentru că asta am făcut de doi ani.

Au făcut meciuri foarte rele, vă aduceți aminte și anul trecut cu pierderea campionatului… Noi am încercat să le arătăm că suntem alături de ei. Primele etape au fost jalnice, am spus haideți să trecem în direcția accident…”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacție dură după scandalul dintre Ștefan Târnovanu și fanii lui FCSB

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce Ștefan Târnovanu a intrat în conflict cu fanii lui FCSB, după umilința cu Silkeborg, 0-10 la general, în grupa B din Conference League.

MM Stoica i-a luat apărarea tânărului goalkeeper de la FCSB și a condamnat comportamentul fanilor, deși a recunoscut că suporterii au toate motivele să fie supărați.

„100% de acord. Nu vreau să fac pe deșteptul, dar poate că dacă eram doar suporter mă comportam și eu așa. Țin minte când eram puști și mergeam la meciuri, țipam și eu prin tribune. Nu poți să te comporți la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Înjurături n-am auzit, pe mine m-au înjurat unii pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

E normal, lumea se descarcă, sunt și biletele scumpe. Nu poți să ironizezi atacurile echipei tale și să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai și în cap?  Dacă ești suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umilești”, a spus Mihai Stoica, conform orangegsport.ro.

Recomandări
  • Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu
  • Anunțul făcut de liderul galeriei de la FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și