Închide meniul

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase: „Să-şi vadă de meseria lui! Are două luni de străinătate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 15:00

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase: „Să-şi vadă de meseria lui! Are două luni de străinătate!

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase

Nicolae Dică şi Florin Tănase, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase, după ce fostul căpitan de la FCSB a vorbit cu Gigi Becali despre antrenamentele sale de la Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a plecat în această vară de la FCSB, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Într-un dialog cu Gigi Becali, fotbalistul de 27 de ani a susţinut că până și în Emirate se lucrează mai bine ca în România.

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase

„Am văzut că este un băiat care îi spune patronului despre antrenamente, care se pricepe mult la fotbal.

Florin Tănase de unde știe el? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător încât știe și antrenorii străini? Cred că ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât! Să reușească să dea goluri și apoi să vorbească despre antrenori.

Eu m-am apucat să notez antrenamentele la 28 de ani. M-am lăsat la 34 de ani, iar atunci credeam că sunt bun-bun. Dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știam doar 10% din meseria de antrenor”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă

Nicolae Dică s-a enervat după glumele apărute după 0-10 la general cu Silkeborg

Nicolae Dică s-a enervat după glumele apărute după 0-10 la general cu Silkeborg, în grupele Conference League.

Glumele apărute după FCSB – Silkeborg 0-5 au făcut înconjurul internetului. Fanii au făcut haz de necaz după ce echipa lui Gigi Becali a fost umilită pe Arena Naţională.

Întrebat la conferința de presă cum s-a simțit după ce a ajuns ținta glumelor, Nicolae Dică a avut o reacție dură.

Reclamă 4 / 0/3

„La caterincă suntem primii!”, a spus Nicolae Dică.

Zece goluri a primit FCSB în dublă manşă cu danezii, iar glumele nu au întârziat să apară. Acestea au venit chiar la plecarea fanilor de pe stadion.

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg. Antrenorul FCSB este optimist înainte de confruntarea cu UTA Arad, unde aşteaptă ca elevii săi să câştige.

FCSB este pe locul 12 în Liga 1, cu două victorii consecutive. Roş-albaştrii au câştigat confruntările cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, şi Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

„E important că am legat două victorii în campionat. Din păcate, am ştirbit-o în Europa. N-am fost niciodată la pământ. S-au reglat lucrurile în campionat, dar nu reuşim acolo.

Adversarii sunt buni în Europa. Trebuie să avem încredere că vom câştiga mâine seară. Am fost toţi dezamăgiţi după cele două înfrângeri!„, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și