Închide meniul

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu-mi place”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 16:44

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu-mi place

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Fostul internaţional nu este încântat de jocul oltenilor, în ciuda victoriei obţinute in extremis în ultima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut o victorie dramatică cu Petrolul. Rivaldinho a marcat în minutele de prelungiri ale meciului de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au suferit pe parcursul meciului, „lupii galbeni” fiind cei care au deschis scorul.

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul

Florin Răducioiu a analizat partida celor de la Universitatea Craiova, şi nu a fost încântat de jocul prestat de echipa lui Mirel Rădoi. Fostul internaţional român susţine că tehnicianul oltenilor nu a reuşit să-şi impună propriul stil de joc, iar acest fapt se observă în inconstanţa echipei.

„Nu mă entuziasmează foarte mult jocul Craiovei lui Rădoi. Au avut câteva ocazii de gol, hai să fim sinceri acum! Dar nu are un stil de joc implementat de el de atât timp. Nu-mi place! Are anumite momente ale jocului în care, prin câteva acţiuni individuale, reuşeşte să creeze ocazii de gol.

Câteva acţiuni colective puţine, mai ales pe banda dreaptă. Câteva faze interesante, dar nu mă entuziasmează, sincer, jocul lui. Repet, nu sunt antrenor, evident. Nu mi-a plăcut niciodată apărarea cu trei fundaşi centrali. Dar, repet, el este antrenor şi hotăreşte propria tactică. Este un joc care nu mă entuziasmează şi nu îmi place.

Reclamă

Rămâne de văzut, cum el însuşi a spus: <<trebuie să dăm mai multă continuitate rezultatelor!>>. Dar rezultatele trebuie să fie o consecinţă a unui stil de joc pe care el încă nu îl are”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Sorin Cârţu, impresionat de doi jucători, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Sorin Cârţu s-a declarat nemulţumit de faptul că Universitatea Craiova a obţinut victoria in extremis cu Petrolul. În ciuda acestui fapt, oficialul clubului oltean a lăudat schimbările făcute de Mirel Rădoi.

Remarcaţii lui Cârţu au fost Andrei Ivan şi Jovan Markovic. Cel din urmă a fost introdus în minutul 70, în locul lui Sergiu Hanca.

Reclamă 4 / 0/3

„Când iei 3 puncte, te bucuri. Nu sunt mulţumit, dar când dai gol sau primeşti în minutul 90, mai pui şi pe şansă şi pe neşansă. Puteam să dăm gol mai devreme. Au fost nişte şuturi periculoase, cu puţină şansă puteau să intre în poartă. Eu zic că a mizat bine şi a schimbat foarte bine Mirel.

Nu înţeleg ce se întâmplă şi nu găsesc o rezolvare. Chiar şi eu am avut o discuţie şi le-am spus că tot ce ni se întâmplă, ni se întâmplă în primul sfert de oră din repriza a doua. A intervenit bine Arlauskis, dar la faza aia trebuia şi el ajutat. A avut un reflex deosebit.

Ivan şi Markovic sunt jucători care creează frisoase printre echipe. Vin şi după nişte accidentări, în special Andrei. Sunt puţin în urmă cu ritmul de joc. Ei sunt importanţi pentru noi. Markovic a avut o perioadă cu două meciuri excelente, dar aşa e la vârsta lui. Mă bucur pentru Rivaldinho, a mai apărut cu gol care a fost anulat aiurea la partida cu Mioveni”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și