Închide meniul

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu-mi place”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 16:44

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu-mi place

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

  • Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel  Rădoi
  • Ce spune fostul internaţional român, după Universitatea Craiova – Petrolul

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Fostul internaţional nu este încântat de jocul oltenilor, în ciuda victoriei obţinute in extremis în ultima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut o victorie dramatică cu Petrolul. Rivaldinho a marcat în minutele de prelungiri ale meciului de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au suferit pe parcursul meciului, „lupii galbeni” fiind cei care au deschis scorul.

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul

Florin Răducioiu a analizat partida celor de la Universitatea Craiova, şi nu a fost încântat de jocul prestat de echipa lui Mirel Rădoi. Fostul internaţional român susţine că tehnicianul oltenilor nu a reuşit să-şi impună propriul stil de joc, iar acest fapt se observă în inconstanţa echipei.

Reclamă

„Nu mă entuziasmează foarte mult jocul Craiovei lui Rădoi. Au avut câteva ocazii de gol, hai să fim sinceri acum! Dar nu are un stil de joc implementat de el de atât timp. Nu-mi place! Are anumite momente ale jocului în care, prin câteva acţiuni individuale, reuşeşte să creeze ocazii de gol.

Câteva acţiuni colective puţine, mai ales pe banda dreaptă. Câteva faze interesante, dar nu mă entuziasmează, sincer, jocul lui. Repet, nu sunt antrenor, evident. Nu mi-a plăcut niciodată apărarea cu trei fundaşi centrali. Dar, repet, el este antrenor şi hotăreşte propria tactică. Este un joc care nu mă entuziasmează şi nu îmi place.

Reclamă

Rămâne de văzut, cum el însuşi a spus: <<trebuie să dăm mai multă continuitate rezultatelor!>>. Dar rezultatele trebuie să fie o consecinţă a unui stil de joc pe care el încă nu îl are”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Sorin Cârţu, impresionat de doi jucători, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Sorin Cârţu s-a declarat nemulţumit de faptul că Universitatea Craiova a obţinut victoria in extremis cu Petrolul. În ciuda acestui fapt, oficialul clubului oltean a lăudat schimbările făcute de Mirel Rădoi.

Remarcaţii lui Cârţu au fost Andrei Ivan şi Jovan Markovic. Cel din urmă a fost introdus în minutul 70, în locul lui Sergiu Hanca.

Reclamă 4 / 0/3

„Când iei 3 puncte, te bucuri. Nu sunt mulţumit, dar când dai gol sau primeşti în minutul 90, mai pui şi pe şansă şi pe neşansă. Puteam să dăm gol mai devreme. Au fost nişte şuturi periculoase, cu puţină şansă puteau să intre în poartă. Eu zic că a mizat bine şi a schimbat foarte bine Mirel.

Nu înţeleg ce se întâmplă şi nu găsesc o rezolvare. Chiar şi eu am avut o discuţie şi le-am spus că tot ce ni se întâmplă, ni se întâmplă în primul sfert de oră din repriza a doua. A intervenit bine Arlauskis, dar la faza aia trebuia şi el ajutat. A avut un reflex deosebit.

Ivan şi Markovic sunt jucători care creează frisoase printre echipe. Vin şi după nişte accidentări, în special Andrei. Sunt puţin în urmă cu ritmul de joc. Ei sunt importanţi pentru noi. Markovic a avut o perioadă cu două meciuri excelente, dar aşa e la vârsta lui. Mă bucur pentru Rivaldinho, a mai apărut cu gol care a fost anulat aiurea la partida cu Mioveni”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”