Închide meniul

Marca a anunţat deja cine sunt câştigătorii Balonului de Aur, trofeului Yashin şi trofeului Kopa. Gala este în această seară

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 10:43

Reclamă
Marca a anunţat deja cine sunt câştigătorii Balonului de Aur, trofeului Yashin şi trofeului Kopa. Gala este în această seară

Marca a anunţat deja cine sunt câştigătorii Balonului de Aur, trofeului Yashin şi trofeului Kopa

Karim Benzema, aproape de a primi Balonul de Aur / Profimediaimages

Jurnaliştii de la Marca au făcut un anunţ surprinzător chiar înaintea galei de la Paris. Spaniolii au anunţat deja cine sunt câştigătorii Balonului de Aur, trofeului Yashin şi trofeului Kopa. Toţi trei ar veni din La Liga!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit marca.com, Karim Benzema va fi desemnat noul Balon de Aur. Aşa cum era de aşteptat, atacantul lui Real Madrid va primi distincţia râvnită de orice fotbalist! Îl va urma pe Lionel Messi, cel care a fost desemnat, în 2021, cel mai bun jucător al anului.

Marca a anunţat deja cine sunt câştigătorii Balonului de Aur, trofeului Yashin şi trofeului Kopa

Benzema vine după un sezon fabulos, în care a ajutat-o pe Real Madrid să câştige titlul în campionatul Spaniei şi UEFA Champions League. Atacantul lui Carlo Ancelotti a înscris 44 de goluri şi a oferit 15 pase decisive. Francezul tocmai a făcut diferenţa în El Clasico. A marcat împotriva Barcelonei în minutul 12 şi şi-a ajutat echipa să se impună cu 3-1.

Potrivit sursei citate anterior, Thibaut Courtois va primi, în aceeaşi gală spectaculoasă, trofeul Yashin. Acesta îi este acordat celui mai bun portar al ultimului sezon. Goalkeeperul belgian a mai primit distincţia şi în 2018. Anul trecut, Gianluigi Donnarumma, de la PSG, a fost considerat cel mai bun portar.

Din La Liga ar urma să vină şi câştigătorul trofeului Kopa. Gavi, de la Barcelona, este pe punctul de a fi desemnat cel mai bun tânăr jucător. În 2021, tot de la gruparea blaugrana a venit câştigătorul. Pedri a primit trofeul Kopa după ce i-a devansat pe Jude Bellingham (Borussia Dortmund) şi Jamal Musiala (Bayern).

Reclamă

Cine ar fi câştigat mult râvnitul trofeu dacă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu existau

Microbiştii din întreaga lume s-au întrebat cine ar fi câştigat Balonul de Aur dacă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu existau. Cei doi mari fotbalişti au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu şi au câştigat împreună 12 trofee.

Xavi ar fi avut 2 Baloane de Aur dacă cele două legende nu se năşteau. Andres Iniesta, Fernando Torres, Neymar şi Antoine Griezmann s-ar fi lăudat şi ei cu un trofeu, potrivit onefootball.com.

Balonul de Aur se acordă astăzi, la 21:30, iar Karim Benzema este marele favorit

Ceremonia care va stabili cel mai bun jucător al sezonului 2021-2022 va avea loc la Paris, în care se vor decerna premii şi pentru cel mai bun tânăr fotbalist, cât şi pentru cel mai bun portar al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi este marele absent de pe lista nominalizaţilor la cucerirea Balonului de Aur. Starul argentinian a avut un sezon modest la PSG, primul după plecare de la Barcelona. Messi a cucerit de şapte ori râvnitul trofeu, în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021.

Cristiano Ronaldo nu va veni doar ca simplu spectator, ci va avea un rol special. Potrivit francezilor de la Le Parisien, portughezul îl va înmâna lui Benzema trofeul.

Gestul pe care Ronaldo îl va face este în semn de apreciere pentru fostul său coleg de la Real Madrid, alături de care a câștigat de patru ori trofeul UEFA Champions League.

Cinci Baloane de Aur a cucerit CR7 în carieră, ultimul fiind în 2017.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și