Închide meniul

Neluţu Varga le dă jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale pentru calificarea în „primăvara europeană”. Şedinţă după victoriile cu Slavia Praga

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 14:05

Reclamă
Neluţu Varga le dă jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale pentru calificarea în „primăvara europeană. Şedinţă după victoriile cu Slavia Praga

Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an Alegerile lui Basarab Panduru

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga le-a promis jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale de calificare în „primăvara europeană”. Discuţia dintre patroni şi fotbalişti a avut loc după a doua victorie cu Slavia Praga (2-0), care le-a adus şanse mari campionilor de a ieşi din grupele Conference League. Ardelenii sunt pe locul 1 în Grupa G, cu 7 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cu o victorie în duelurile cu Sivasspor și Ballkani, clujenii îşi asigură barajul pentru optimile competiţiei, pe care îl va susţine împotriva unei echipe venite din Europa League. Aşa ar putea câştiga Varga 625.000 de euro. Dacă termină pe prima poziţie, suma va creşte la 1.25 milioane de euro.

Neluţu Varga le-a promis jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale de calificare în „primăvara europeană”

Astfel, din aceşti bani, Varga le-a promis jucătorilor o primă totală de 200.000 de euro, care va fi împărţită şi cu Dan Petrescu. Conform prosport.ro, fotbaliştii vor încasa sumele de bani în funcţie de minutele adunate.

E un bonus pentru jucătorii campioanei, care, iniţial, nu aveau trecute în contracte prime pentru primăvara europeană. Acum, pe lângă prima de victorie, ei au parte de încă o sumă importantă.

Dan Petrescu se teme că CFR Cluj îşi va încheia hegemonia

Dan Petrescu se teme că CFR Cluj se va opri la cinci titluri la rând câştigate în Liga 1 şi că îşi va încheia hegemonia. „Burusucul” a vorbit despre şansele la titlu pe care le are echipa lui.

Reclamă

CFR Cluj este pe podium înainte să joace meciul din etapa a 14-a. Gruparea din Gruia primeşte în această seară vizita lui Sepsi. Cu o victorie, se apropie la opt puncte de liderul Farul. Jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu au şi două restanţe de disputat.

„Obiectivul meu a fost mereu să iau campionatul și să ajung în grupe. Am reușit în fiecare an să câștig campionatul și să duc echipa în grupe.

Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să discut altceva. Dacă ne vom califica în primăvara europeană, e un plus. Suntem în cărți, dar rezultatul lui Sivasspor nu ne ajută. Să luăm campionatul anul acesta e greu, că jucăm în continuare în Europa. Și mai e și Cupa.

Reclamă 4 / 0/3

Noi, de obicei, jucam un meci, pierdeam și aia era Cupa. Acum, trebuie să ajungem și acolo cât mai sus„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a învins-o în dublă manşă pe Slavia Praga şi are şanse importante de a se califica în „primăvara” Conference League. Pentru cele două victorii cu Slavia şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a primit 1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și