Închide meniul
VIDEO

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur: “Câștigi titlul și Champions League, și totuși te afli abia pe locul 7!”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 11:10

Reclamă
Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur: “Câștigi titlul și Champions League, și totuși te afli abia pe locul 7!”

Thibaut Courtois, nervos la gala Balonului de Aur

Thibaut Courtois, în timpul galei Balonului de Aur 2022 / Profimedia

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur. Portarul lui Real Madrid a ieșit pe locul 7 în clasamentul celor mai buni fotbaliști din sezonul 2022/2023, realizat de celebra publicație France Football. Internaționalul belgian nu și-a putut ascunde supărarea la finalul festivității de la Paris și a răbufnit la adresa organizatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Courtois a primit trofeul Yashin, oferit celui mai bun portar, însă n-a fost mulțumit. „Măcar au inventat acest trofeu!”, a „tunat” portarul de 30 de ani.

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur!

Goalkeeper-ul Realului i-a criticat aspru pe cei care au votat pentru că, în viziunea lui, n-au luat în calcul contribuția sa uriașă din sezonul 2022/2023, în care “galacticii” au devenit campioni în La Liga și au cucerit trofeul UEFA Champions League.

Reacția furioasă a lui Thibaut Courtois a venit după ce coechipierul său, Karim Benzema, a câștigat în premieră Balonul de Aur.

“Mi se pare imposibil să câștigi Balonul de Aur! Câștigi titlul în Spania, câștigi UEFA Champions League, echipa ta câștigă datorită paradelor tale… și totuși te afli abia pe locul șapte.

Reclamă

În Top 10 nu a fost inclus nici măcar un fundaș. Cel puțin anul acesta au inventat trofeul pentru cel mai bun portar”, a spus Thibaut Courtois, după gala de decernare a Balonului de Aur, citat de Sphera Sports.

Thibaut Courtois a câștigat trofeul Yashin în 2022, acordat celui mai bun portar din Europa

Thibaut Courtois a câștigat, luni, trofeul Yashin 2022, acordat celui mai bun portar din Europa, în cadrul galei pentru Balonul de Aur, desfășurată la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Thibaut Courtois i-a învins în lupta pe trofeu pe brazilienii Alisson, locul doi, și Ederson, locul trei.

Inițial, după ce a primit trofeul, portarul belgian a ținut un discurs în care le-a mulțumit atât familiei, cât și celor de la Real Madrid.

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei de la Real Madrid. Să fac parte din această echipă… Anul trecut a fost uimitor, mai ales pentru mine. Sunt mândru că am câștigat acest trofeu cu toți portarii minunați de acolo.

Vreau să mulțumesc și familiei mele, este ușor când lucrurile merg bine, dar mai greu când lucrurile nu merg atât de bine și ei sunt primii care te ajută”, a spus Courtois, după ce și-a primit trofeul.

Thibaut Courtois a închis poarta lui Real Madrid!

În sezonul 2021/2022, Courtois a apărat în 52 de partide pentru Real Madrid, în toate competițiile, reușind să păstreze poarta intactă în 22 dintre acestea.

Portarul de 30 de ani a fost decisiv în parcursul lui Real Madrid în drumul spre trofeul Champions League, mai ales în finala contra lui Liverpool.

60 de milioane de euro este cota lui Thibaut Courtois, conform transfermarkt.com. Contractul său cu Real Madrid expiră în 2026.

Reclamă

Clasamentul final pentru trofeul Yashin 2022:

1. Thibaut Courtois (Real Madrid)
2. Alisson (Liverpool)
3. Ederson (Manchester City)
4. Eduard Mendy (Chelsea)
5. Mike Maignan (Milan)
6. Kevin Trapp (Frankfurt)
7. Manuel Neuer (Bayern)
8. Jan Oblak (Atletico Madrid)
9. Yassine Bounou (Sevilla)
10. Hugo Lloris (Tottenham)

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și