Închide meniul
VIDEO

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur: “Câștigi titlul și Champions League, și totuși te afli abia pe locul 7!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 11:10

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur: “Câștigi titlul și Champions League, și totuși te afli abia pe locul 7!”

Thibaut Courtois, nervos la gala Balonului de Aur

Thibaut Courtois, în timpul galei Balonului de Aur 2022 / Profimedia

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur. Portarul lui Real Madrid a ieșit pe locul 7 în clasamentul celor mai buni fotbaliști din sezonul 2022/2023, realizat de celebra publicație France Football. Internaționalul belgian nu și-a putut ascunde supărarea la finalul festivității de la Paris și a răbufnit la adresa organizatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Courtois a primit trofeul Yashin, oferit celui mai bun portar, însă n-a fost mulțumit. „Măcar au inventat acest trofeu!”, a „tunat” portarul de 30 de ani.

Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur!

Goalkeeper-ul Realului i-a criticat aspru pe cei care au votat pentru că, în viziunea lui, n-au luat în calcul contribuția sa uriașă din sezonul 2022/2023, în care “galacticii” au devenit campioni în La Liga și au cucerit trofeul UEFA Champions League.

Reacția furioasă a lui Thibaut Courtois a venit după ce coechipierul său, Karim Benzema, a câștigat în premieră Balonul de Aur.

“Mi se pare imposibil să câștigi Balonul de Aur! Câștigi titlul în Spania, câștigi UEFA Champions League, echipa ta câștigă datorită paradelor tale… și totuși te afli abia pe locul șapte.

Reclamă

În Top 10 nu a fost inclus nici măcar un fundaș. Cel puțin anul acesta au inventat trofeul pentru cel mai bun portar”, a spus Thibaut Courtois, după gala de decernare a Balonului de Aur, citat de Sphera Sports.

Thibaut Courtois a câștigat trofeul Yashin în 2022, acordat celui mai bun portar din Europa

Thibaut Courtois a câștigat, luni, trofeul Yashin 2022, acordat celui mai bun portar din Europa, în cadrul galei pentru Balonul de Aur, desfășurată la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Thibaut Courtois i-a învins în lupta pe trofeu pe brazilienii Alisson, locul doi, și Ederson, locul trei.

Inițial, după ce a primit trofeul, portarul belgian a ținut un discurs în care le-a mulțumit atât familiei, cât și celor de la Real Madrid.

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei de la Real Madrid. Să fac parte din această echipă… Anul trecut a fost uimitor, mai ales pentru mine. Sunt mândru că am câștigat acest trofeu cu toți portarii minunați de acolo.

Vreau să mulțumesc și familiei mele, este ușor când lucrurile merg bine, dar mai greu când lucrurile nu merg atât de bine și ei sunt primii care te ajută”, a spus Courtois, după ce și-a primit trofeul.

Thibaut Courtois a închis poarta lui Real Madrid!

În sezonul 2021/2022, Courtois a apărat în 52 de partide pentru Real Madrid, în toate competițiile, reușind să păstreze poarta intactă în 22 dintre acestea.

Portarul de 30 de ani a fost decisiv în parcursul lui Real Madrid în drumul spre trofeul Champions League, mai ales în finala contra lui Liverpool.

60 de milioane de euro este cota lui Thibaut Courtois, conform transfermarkt.com. Contractul său cu Real Madrid expiră în 2026.

Reclamă

Clasamentul final pentru trofeul Yashin 2022:

1. Thibaut Courtois (Real Madrid)
2. Alisson (Liverpool)
3. Ederson (Manchester City)
4. Eduard Mendy (Chelsea)
5. Mike Maignan (Milan)
6. Kevin Trapp (Frankfurt)
7. Manuel Neuer (Bayern)
8. Jan Oblak (Atletico Madrid)
9. Yassine Bounou (Sevilla)
10. Hugo Lloris (Tottenham)

 

Recomandări
  • Thibaut Courtois a “explodat” de nervi la gala Balonului de Aur
  • “Câștigi titlul și Champions League, și totuși te afli abia pe locul 7!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și