Închide meniul

Radja Nainggolan a fost prins fumând pe bancă! Belgianul, suspendat pe o perioadă nedeterminată. Cum a reacționat

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 13:19

Reclamă
Radja Nainggolan a fost prins fumând pe bancă! Belgianul, suspendat pe o perioadă nedeterminată. Cum a reacționat

Radja Nainggolan a fumat pe bancă, înaintea meciului

Radja Nainggolan, în tricoul lui Royal Antwerp / Profimedia

Radja Nainggolan a fost prins fumând pe bancă și, ca pedeapsă, a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată de clubul său. Fostul star din Serie A se află din nou în centrul atenției, în mod negativ. La o săptămână după ce a fost arestat pentru că a condus fără permis valid, mijlocașul belgian a comis-o din nou!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De această dată, fotbalistul de 34 de ani a fost surprins în timp ce pufăia dintr-o țigară electronică, înaintea meciului.

Radja Nainggolan a fost prins fumând pe bancă!

Totul s-a întâmplat înaintea partidei dintre echipa sa, Royal Antwerp, și Standard Liege, disputată duminică în etapa a 12-a din prima ligă belgiană. Standard s-a impus categoric, scor 3-0, iar românul Denis Drăguș a contribuit cu un gol superb.

Și Radja Nainggolan a ieșit în evidență în meciul din weekend, însă în mod negativ. Fostul mijlocaș de la Inter și AS Roma a început să fumeze dintr-o țigară electronică în timp ce stătea pe bancă, înaintea meciului.

Jucătorul de 34 de ani a început ca rezervă partida cu Standard și a fost introdus pe teren imediat după pauză, fără să își lase amprenta asupra jocului.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, după meci, a venit “nota de plată” din partea conducerii lui Royal Antwerp. Oficialii belgieni l-au suspendat pe Nainggolan pe o perioadă nedeterminată, pentru gestul său.

Nainggolan și-a exprimat regretul pentru ceea ce s-a întâmplat, la scurt timp după comunicatul emis de club. În același timp, mijlocașul belgian consideră că decizia este “cam dură”.

“Regret enorm ce am făcut. Realizez că este greșit din toate punctele de vedere, dar pe moment nu m-am gândit. Clubul a luat o decizie pe care trebuie să o accept, chiar dacă mie mi se pare puțin cam dură. Voi încerca să-mi aduc aportul în continuare într-un fel sau altul”, a scris Radja Nainggolan, pe contul de Instagram.

Reclamă

Radja Nainggolan a fost arestat în Belgia!

Radja Nainggolan a fost arestat în Belgia, săptămâna trecută. Fostul mijlocaș al lui Inter a fost prins la volan fără să dețină un permis de conducere valid. Fotbalistul de 34 de ani, care în prezent joacă la Royal Antwerp, a fost dus la secție pentru a fi interogat de oamenii legii.

Nainggolan s-a întors în țara natală, Belgia, în vara anului 2021, după ce a plecat de la Inter.

Permisul de conducere al lui Radja Nainggolan era suspendat încă de anul trecut, când a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. În plus, mijlocașul circula cu o viteză mai mare decât limita admisă.

În urmă cu câteva zile, Radja Nainggolan a avut din nou probleme cu legea. Belgianul a fost interogat la secția de poliție din Antwerp. Ulterior, fostul mijlocaș de la AS Roma și Inter a fost eliberat, însă mașina sa a fost reținută de autorități.

“Individul în cauză încă nu a dat examenele necesare pentru a-şi recupera permisul de conducere. El a fost arestat și dus la secție pentru interogări.

Autoritățile erau conștiente că persoana respectivă se afla la volan, deși nu deținea un permis valid de conducere ”, a precizat Wouter Bruyns, purtător de cuvânt al poliţiei din Belgia, potrivit nieuwsblad.be.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și