Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, gol de excepţie pentru Standard Liege. Internaţionalul român a punctat superb, la capătul unei acţiuni individuale de vis

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 15:44

Denis Drăguş, gol de excepţie pentru Standard Liege. Internaţionalul român a punctat superb, la capătul unei acţiuni individuale de vis

Denis Drăgiş a marcat superb pentru Standard Liege

Denis Drăguş, în timpul unui meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drăguş a marcat un gol superb pentru echipa sa, Standard Liege. Internaţionalul român a punctat, după ce a creat o fază individuală spectaculoasă în careul advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a înscris pentru 2-0, în confruntarea de pe teren propriu a echipei sale. Standard a întâlnit-o pe Royal Antwerp, într-un meci din etapa a 12-a din campionatul Belgiei.

Denis Drăguş, gol superb pentru Standard Liege

Denis Drăguş a fost titularizat în partida lui Standard Liege. Echipa sa a început perfect partida cu Antwerp, în minutul 9 conducând cu un uluitor 3-0.

Internaţionalul român a punctat pentru scorul de 2-0, în minutul 4. Mijlocaşul a finalizat o fază superbă, creată în careul advers. Drăguş a driblat doi adversari, şi a înscris printr-un şut incredibil, în vinclul porţii celor de la Royal Antwerp.

Vezi AICI video cu golul marcat de Denis Drăguş.

Reclamă

Scorul a fost deschis încă din minutul 2, de către William Balikwisha. După golul marcat de Denis Drăguş, în minutul 9 a înscris şi Cihan Canak, stabilind scorul pauzei. Înaintea confruntării cu Royal Antwerp, Standar Liege se afla pe locul 7, cu 19 puncte, după 11 runde.

Denis Drăguş a fost convocat de Edi Iordănescu, la ultima acţiune a echipei naţionale. Mijlocaşul a evoluat în partida cu Finlanda, după ce l-a înlocuit pe Deian Sorescu, în minutul 79.

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0. Mijlocaşul a intrat pe teren în minutul 79 şi a fost victima unei agresiuni din partea lui Nicolo Rovella.

Reclamă 4 / 0/3

Empoli s-a impus cu 1-0 în faţa echipei lui Silvio Berlusconi, Monza. Răzvan Marin a fost rezervă la gazde şi a intrat pe teren în minutul 79. Finalul meciului a fost unul încins şi s-a lăsat cu scandal.

Răzvan Marin a intrat într-o altercaţie cu unul dintre jucătorii de la Monza, pe final de meci. În minutul 90+5, Nicolo Rovella l-a lovit pe mijlocaşul român în figură, şi a fost eliminat de către arbitrul partidei. Şi Răzvan Marin a fost sancţionat de către centralul italian. Mijlocaşul român a primit cartonaş galben.

Răzvan Marin a fost trimis în teren în minutul 79, la scorul de 1-0. Mijlocaşul nu a fost titularizat, nefiind refăcut complet după accidentarea suferită recent. După evoluţia din partida cu Monza, Marin a primit nota 6,5, conform sofascore.ro.

Victor Becali, ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan

Victor Becali a comentat zvonurile legate de un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan. Fostul agent FIFA este de părere că evoluţiile internaţionalului român vor decide dacă acesta se va întoarce sau nu în prima ligă din Italia. Man evoluează cu Parma în Serie B, acolo unde se află pe locul 7, după 7 runde.

„Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu ne aflăm în mercato. Ce scrie acum presa din Italia sunt povești, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A. Doar de el depinde, de evoluțiile lui.

Era normal să-și revină, nu văd nimic spectaclos. De asta s-au dat bani mulți pe Dennis Man, să joace așa cum o face acum, după ce a trecut și peste perioada de adaptare”, a declarat Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și