Închide meniul

Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Nicolae Dică: „Toni Petrea e mai bun! Îi subminează afacerea lui Gigi Becali”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2022, 11:14

Reclamă
Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Nicolae Dică: „Toni Petrea e mai bun! Îi subminează afacerea lui Gigi Becali

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Nicolae Dică. Răchită e de părere că Toni Petrea este un antrenor mai bun decât fostul secund de la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Valeriu Răchită spune că Dică are o parte de vină şi pentru forma slabă prin care trece Octavian Popescu. Mai mult, „perla” lui Gigi Becali a ajuns şi rezervă de lux la FCSB.

Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Nicolae Dică

Cordea mi se pare cel mai bun jucător al lui FCSB acum, numărul 1. Dică a reușit să-l facă rezervă pe Octavian Popescu, care era numărul 1, perla coroanei. Când ai un jucător cu valoarea lui Octavian Popescu, care a ajuns în echipa națională, să nu-i găsești locul în echipă ca să te folosești de el mi se pare incredibil.

Octavian Popescu în ce sistem a dat cel mai bun randament? În 4-3-3, el jucând în partea stângă, în linia de atacanți. De ce l-ai băgat număr 10, inter și în toate pozițiile în care nu se simte bine? Așa ne-a spus Gigi Becali, că vrea 100 de milioane pe Octavian Popescu. Păi, acum a ajuns rezervă, deci antrenorul îi subminează afacerea lui Gigi Becali.

Dică a preluat în preliminariile Conference League ce a făcut Toni Petrea. Mai ții minte când am spus că Toni Petrea este un antrenor mai bun decât Nicolae Dică. Mi se confirmă! Eu spun că trecea FCSB (n.r – de tururile preliminare din Conference League sub comanda lui Petrea). Petrea a avut jucători accidentați. Apoi, au revenit. Până la urmă, cine a făcut strategia și pregătirea fizică în vară? Nu cumva Toni Petrea și Neubert?

Reclamă

Uite ce face Toni Petrea cu Chindia. A luat echipa și are patru victorii consecutive și Gigi Becali a spus că îi plăcea cum juca FCSB cu Toni Petrea pentru că avea posesia„, a spus Valeriu Răchită la sport.ro.

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB. Antrenorul a fost înlocuit cu Nicolae Dică, însă patronul roş-albaştrilor este în continuare cu gândul la el. Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o recent pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

„Toni Petrea știe să facă posesie. Cu Toni Petrea, echipa avea posesie, dominam jocul cu el. Când a plecat, m-am rugat de el: «Toni, nu pleca, o să te califici, nu e bine să pleci». Când ne-am calificat, chiar l-am sunat: «Mulțumesc pentru ce ai făcut!».

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea mi-a spus atunci că o să mai avem timp să lucrăm împreună, dar că ar fi bine să facem un șoc la echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și