Închide meniul

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „Am văzut meciul”. Anunțul clar făcut de fostul antrenor al vicecampioanei

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 17:38

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „Am văzut meciul. Anunțul clar făcut de fostul antrenor al vicecampioanei

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

  • Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg
  • Anunțul clar făcut de fostul antrenor al vicecampioanei

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg

Toni Petrea, antrenorul înlocuit de „Dicanio” în această vară, a urmărit meciul FCSB – Silkeborg 0-5, de joi seară, și a dezvăluit că nu se aștepta să vadă asemenea rezultat.

Reclamă

Totuși, Petrea rămâne optimist și este convins că echipa lui Gigi Becali își va reveni și va prinde play-off-ul din Liga 1.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Reclamă

Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o azi și pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

Chindia a acumulat 12 puncte și este la numai două lungimi sub FCSB, fosta echipă a lui Toni Petrea. Echipa târgovișteană este pe penultimul loc în Liga 1, după 14 etape.

Basarab Panduru, reacţie genială după Chindia – Mioveni 1-0

Basarab Panduru a avut o reacţie genială, după ce Chindia, trupa lui Toni Petrea, a obţinut o nouă victorie în Liga 1. Fostul internaţional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului tehnician de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia s-a impus la limită în faţa celor de la Mioveni, scor 1-0, după golul marcat de Obiang în minutul 87.

Basarab Panduru l-a lăudat pe Toni Petrea, după rezultatele obţinute pe banca celor de la Chindia. Fostul internaţional român a comparat trupa dâmboviţeană cu Barcelona, în timp ce pe tehnician îl aseamănă cu Pep Guardiola, managerul celor de la Manchester City.

„Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF