Închide meniul

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul: „Presiune am doar eu”

Dan Roșu Publicat: 19 octombrie 2022, 14:33

Reclamă
Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul: „Presiune am doar eu

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid - Farul

Hagi şi Mutu, înainte de meciul de retragere al Briliantului / Hepta

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul este unul clar: va fi un duel care pe care, susţine Briliantul, care a explicat şi care esre avantajul Regelui în faţa sa. Hagi e şi patron şi are presiunea rezultatelor mai mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Farul le găseşte pe echipele lui Mutu şi Hagi pe primele două locuri ale Ligii 1, dobrogenii având un avantaj de cinci puncte. Partida e vineri, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

„E un duel pe care l-am avut şi ca fotbalist atunci când activam amândoi. Hagi face o treabă foarte bună de mulţi ani la Farul, a câştigat şi trofee, a format o grămadă de jucători, deci este un antrenor foarte bun.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul

Dar cred că are un avantaj faţă de noi, ceilalţi, are un confort, pentru că este şi antrenor şi patron şi nu are presiune. Aşa că presiune am doar eu şi voi încerca să îi fac faţă. Asta nu ne va împiedica să încercăm să câştigăm acest meci.

Vom fi foarte motivaţi, le transmitem şi un mesaj: să vedem care pe care. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vrem să dovedim că suntem şi noi capabili să facem lucruri bune.

Reclamă

Venim cu rivalitatea aceasta pe care am avut-o ca jucători, întotdeauna îţi doreşti să te măsori cu cel mai bun, aşa se întâmplă şi acum. Deşi oboseala îşi va spune cuvântul, sper să facem un meci spectaculos”, a afirmat Mutu, la conferinţa de presă.

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj 2-0

Denis Alibec a oferit prima reacţie, după Farul – U Cluj, şi a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Rapid, din runda viitoare. Atacantul constănţenilor este convins că meciul va fi unul „de foc”, echipele aflându-se pe primele două locuri din Liga 1.

Denis Alibec a analizat prestaţia echipei sale, din victoria cu U Cluj. Atacantul lui Gică Hagi susţine că relaţionează foarte bine cu ceilalţi jucători de la Farul, şi acest fapt se observă în rezultatele echipei. Totodată, internaţionalul român aşteaptă cu nerăbdare partida cu Rapid, din runda viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi ne facem mereu jocul nostru. Toată echipa a făcut un meci foarte bun, am arătat maturitate în teren. Mă înţeleg foarte bine cu colegii, şi se vede în jocul nostru.

(n.r. titlul) E departe, nici măcar n-am intrat în play-off. Aştept cu nerăbdare meciul cu Rapid, va fi foarte frumos, este aşteptat de toată ţara”, a declarat Denis Alibec, pentru Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și