Închide meniul

Adrian Mutu, pregătit de derby-ul cu Farul, după Dumbrăviţa – Rapid 1-4: „E care pe care, nu există favorită”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 21:04

Adrian Mutu, pregătit de derby-ul cu Farul, după Dumbrăviţa – Rapid 1-4: „E care pe care, nu există favorită

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adrian Mutu se simte pregătit de derby-ul „de foc” cu Farul, după ce Rapid s-a impus în faţa celor de la Dumbrăviţa, scor 4-1. Antrenorul giuleştenilor aşteaptă cu nerăbdare confruntarea cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus în prima confruntare din grupa de Cupa României. Giuleştenii au suferit în prima parte a meciului cu Dumbrăviţa, după ce divizionara secundă a deschis scorul. Trupa lui Adi Mutu a revenit, prin „dubla” lui Albu, şi golurile reuşite de Emmers şi Vojtus.

Adrian Mutu, pregătit de derby-ul cu Farul, după Dumbrăviţa – Rapid 1-4

Adrian Mutu abia aşteaptă meciul cu Farul, din următoarea rundă de Liga 1. Tehnicianul de la Rapid susţine că nu există favorită în meciul dintre primele două clasate din campionat, chiar dacă partida se va desfăşura pe arena din Giuleşti.

Totodată, antrenorul a mărturisit că victoria cu Dumbrăviţa este una esenţială, Cupa României fiind unul dintre obiectivele Rapidului în acest sezon.

„N-aș putea spune că a fost complicat startul, am început bine 10 minute, iar după aia, când am văzut că nu e așa greu, ne gândeam la meciul cu Farul.

Reclamă

Am și ratat foarte multe ocazii în prima repriză, câteva incredibile, dar în a doua repriză am rezolvat meciul. Diferența cred că e normală. Trebuie să uităm acum meciul ăsta și să ne gândim acum la Farul.

Așteptăm să vină Farul pe Giulești, e care pe care, nu există favorită. În momentul ăsta, e derby-ul dintre primele locuri.

Și CFR vine tare din spate, are și două meciuri mai puțin, e destul de dificil campionatul. CFR are un lot valoros, poate să schimbe ușor echipele”, a declarat Adrian Mutu, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Rapid şi Farul va fi vineri, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi este lider în Liga 1, cu cinci puncte peste giuleşteni.

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj 2-0

Denis Alibec a oferit prima reacţie, după Farul – U Cluj, şi a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Rapid, din runda viitoare. Atacantul constănţenilor este convins că meciul va fi unul „de foc”, echipele aflându-se pe primele două locuri din Liga 1.

Denis Alibec a analizat prestaţia echipei sale, din victoria cu U Cluj. Atacantul lui Gică Hagi susţine că relaţionează foarte bine cu ceilalţi jucători de la Farul, şi acest fapt se observă în rezultatele echipei. Totodată, internaţionalul român aşteaptă cu nerăbdare partida cu Rapid, din runda viitoare.

„Noi ne facem mereu jocul nostru. Toată echipa a făcut un meci foarte bun, am arătat maturitate în teren. Mă înţeleg foarte bine cu colegii, şi se vede în jocul nostru.

(n.r. titlul) E departe, nici măcar n-am intrat în play-off. Aştept cu nerăbdare meciul cu Rapid, va fi foarte frumos, este aşteptat de toată ţara”, a declarat Denis Alibec, pentru Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și