Închide meniul
Foto

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă. Era de o frumusețe răpitoare

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2022, 9:54

Reclamă
Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă. Era de o frumusețe răpitoare

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Vera Wang are o avere de peste 600 de milioane de dolari / Instagram

Vera Wang ne-a obișnuit cu aparițiile ei incredibile, în urma cărora lumea susține că are mai degrabă 25 de ani, decât 73 de ani, care reprezintă vârsta ei reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu doi ani, fosta patinatoare a postat pe Instagram o poză din tinerețea ei, iar cei de la Yahoo susțin că imaginea e din 1979, moment în care faimoasa creatoare de modă avea 30 de ani.

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Imaginea face parte dintr-un shootout Vogue, revistă pentru care a lucrat înainte să înceapă să își construiască un adevărat imperiu. La 23 de ani, ea devenea unul dintre cei mai tineri editori de la Vogue.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Între timp, ajunsă la 73 de ani, Vera arată ca la 25. În mai multe rânduri, ea a vorbit despre dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Reclamă

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și