Închide meniul

Andrea Compagno a rămas uluit după antrenamentele cu Thomas Neubert: „’Bombero’ mi-a zis că l-a ‘omorât’!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 15:53 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:38

Andrea Compagno a rămas uluit după antrenamentele cu Thomas Neubert: „Bombero mi-a zis că l-a omorât!

Andrea Compagno a reuşit să egaleze, în Anderlecht - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Andrea Compagno a rămas uluit după antrenamentele cu Thomas Neubert. Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul italian a avut viaţă grea cu preparatorul neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat de la FC U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane de euro, Andrea Compagno se simte excelent la FCSB. Marea „problemă” a vârfului italian sunt antrenamentele intense de la vicecampioană.

Andrea Compagno a rămas uluit după antrenamentele cu Thomas Neubert

„Am auzit fel și fel de băgători în seamă. Jucătorii care au rămas, nu s-au plimbat sau și-au bătut joc, au rămas cu Pintilii, Neubert, Kurti și Codorean. S-au antrenat, Thomas Neubert a băgat tare în ei.

Chiar am vorbit cu ’Bombero’ Compagno și l-am întrebat cum se simte. Mi-a zis că l-a omorât! Suntem bine, mergem înainte și încrezători”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Andrea Compagno a tras concluzia: „Mai bine pierzi un meci cu 0-5 decât 5 meciuri cu 0-1!”

Andrea Compagno a tras concluzia după victoria FCSB-ului cu UTA Arad, scor 2-1. Atacantul italian a marcat din penalty pe finalul partidei și a ajuns la al 10-lea gol în campionat.

Reclamă

Golgheter-ul Ligii 1 a făcut un anunț clar la finalul duelului de pe Arena Națională, referitor la umilințele suferite de FCSB în fața lui Silkeborg, în Conference League.

Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă de danezi cu 0-5, de două ori în decurs de o săptămână. Andrea Compagno a fost întrebat despre cele două înfrângeri istorice, iar răspunsul său a surprins:

„A fost important să câștigăm după acel meci din cupele europene. Era pentru orgoliul nostru și era important să câștigăm. Știam că nu va fi un meci ușor, trebuia să avem posesie și ocazii, iar la final a venit și acest gol. Sunt fericit pentru echipa mea, e important să continuăm în acest ritm în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate n-am reușit să scăpăm fără gol primit, dar am câștigat și ne bucurăm. (N.r. – Cum îți explici umilința cu Silkeborg?) Nu se poate explica, toți jucătorii au avut o zi slabă. E mai bine să pierdem un meci cu 5-0 decât 5 meciuri cu 1-0. Asta a fost, trebuie să ținem capul sus și am meritat victoria astăzi.

(N.r. – Te gândești la play-off?) Ne gândim meci cu meci, e foarte importantă această victorie. În fotbal fiecare meci începe de la 0-0 și, dacă nu câștigăm meciul viitor, ceea ce am făcut azi nu înseamnă nimic. Sunt mulți jucători noi și trebuie să construim echipa. Cred că de la meci la meci jucăm tot mai bine. Mergem înainte după fiecare meci”, a spus Andrea Compagno, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și