Închide meniul

Andrea Compagno a tras concluzia: „Mai bine pierzi un meci cu 0-5 decât 5 meciuri cu 0-1!”. Reacția italianului, după FCSB – UTA 2-1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 22:46

Andrea Compagno a tras concluzia: „Mai bine pierzi un meci cu 0-5 decât 5 meciuri cu 0-1!. Reacția italianului, după FCSB – UTA 2-1

Andrea Compagno a reuşit să egaleze, în Anderlecht - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Andrea Compagno a tras concluzia după victoria FCSB-ului din această seară. Roș-albaștrii au învins UTA Arad cu 2-1, în etapa a 14-a din Liga 1, și au urcat pe locul 7. Atacantul italian a marcat din penalty pe finalul partidei și a ajuns la al 10-lea gol în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheter-ul Ligii 1 a făcut un anunț clar la finalul duelului de pe Arena Națională, referitor la umilințele suferite de FCSB în fața lui Silkeborg, în Conference League.

Andrea Compagno a tras concluzia: „Mai bine pierzi un meci cu 0-5 decât 5 meciuri cu 0-1!”

Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă de danezi cu 0-5, de două ori în decurs de o săptămână. Andrea Compagno a fost întrebat despre cele două înfrângeri istorice, iar răspunsul său a surprins:

„A fost important să câștigăm după acel meci din cupele europene. Era pentru orgoliul nostru și era important să câștigăm. Știam că nu va fi un meci ușor, trebuia să avem posesie și ocazii, iar la final a venit și acest gol. Sunt fericit pentru echipa mea, e important să continuăm în acest ritm în campionat.

Din păcate n-am reușit să scăpăm fără gol primit, dar am câștigat și ne bucurăm. (N.r. – Cum îți explici umilința cu Silkeborg?) Nu se poate explica, toți jucătorii au avut o zi slabă. E mai bine să pierdem un meci cu 5-0 decât 5 meciuri cu 1-0. Asta a fost, trebuie să ținem capul sus și am meritat victoria astăzi.

Reclamă

(N.r. – Te gândești la play-off?) Ne gândim meci cu meci, e foarte importantă această victorie. În fotbal fiecare meci începe de la 0-0 și, dacă nu câștigăm meciul viitor, ceea ce am făcut azi nu înseamnă nimic. Sunt mulți jucători noi și trebuie să construim echipa. Cred că de la meci la meci jucăm tot mai bine. Mergem înainte după fiecare meci”, a spus Andrea Compagno, potrivit Digisport.

Ce a spus Darius Olaru după FCSB – UTA 2-1

La rândul său, Darius Olaru a oferit prima reacție după FCSB – UTA 2-1.Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris primul gol din această stagiune. „Perla” lui Gigi Becali crede că vicecampioana României poate să-și relanseze sezonul.

Olaru a dezvăluit că va încerca să șuteze mai des la poartă. Vrea să fie din nou decisiv în meciurile echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci dificil, un adversar bun, mă bucur că am marcat și eu, cel mai important e că mi-am ajutat echipa să câștige. Am avut poziție de șut, am zis să-mi încerc șansa. Voi încerca mai des, dar nu asta e important, important e să ne apropiem de play-off.

Victoriile ne dau încredere, ne fac să creștem în evoluții. Din păcate, în Conference League nu am avut rezultatele pe care le-am văzut. Caracterele puternice la greu se văd. Sper să continuăm la fel. Cred că, în față, patronul e un om foarte bun, ne-a dat încredere, l-am simțit lângă noi, victoria e și pentru el. Victoria este pentru toți, pentru staff, sperăm să continuăm la fel„, a spus Darius Olaru, conform digisport.ro.

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord. Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cum arată clasamentul din Liga 1:

1. Farul, 33 de puncte, 14 meciuri
2. Rapid, 28 de puncte, 14 meciuri
3. CFR Cluj, 22 de puncte, 11 meciuri
4. Hermannstadt, 22 de puncte, 13 meciuri
5. Universitatea Craiova, 21 de puncte, 13 meciuri
6. Sepsi, 19 puncte, 13 meciuri
7. FCSB, 17 puncte, 12 meciuri

Reclamă
Recomandări
  • Andrea Compagno a tras concluzia
  • Reacția italianului, după FCSB – UTA Arad 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și