Închide meniul

Ilie Năstase, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată din circuit după ce a fost prinsă dopată

Dan Roșu Publicat: 21 octombrie 2022, 17:27 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:24

Reclamă
Ilie Năstase, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată din circuit după ce a fost prinsă dopată

Ilie Năstase, în costumul de general al Armatei Române / Hepta

Ilie Năstase a avut prima reacție după ce a aflat că Simona Halep a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat. ”Simona este singura în măsură să elucideze cea ce s-a întâmplat”, susține fostul mare jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă rog frumos să nu mă băgați în așa ceva. Nu am ce să vorbesc despre acesta situație pentru că eu nu știu absolut nimic. Simona este singura în măsură să elucideze cea ce s-a întâmplat.

Ilie Năstase, reacție după ce a aflat că Simona Halep a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat

Nu pot să spun absolut nimic, de cei din staff-ul ei sau ceva legat de această situație. Cred că am fost destul de clar”, a spus Ilie Năstase, citat de prosport.ro.

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat. “Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a precizat fostul lider WTA.

Simona Halep, suspendată temporar din circuitul WTA

“Astăzi începe cel mai greu meci al vieţii mele: o luptă pentru adevăr. Am fost anunţată că am fost testată pozitiv cu o substanţă numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare şoc al vieţii mele.

Reclamă

În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin minute nicio clipă, este ceva total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. În faţa unei situaţii atât de nedrepte, mă simt total bulversată şi trădată”, a notat Simona Halep.

“Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală.

Nu este vorba aici de trofee sau de bani. Este vorba de onoare şi povestea de iubire pe care o am cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a adăugat Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și