Închide meniul
EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Cum să ia aşa ceva?! Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 18:34 / Actualizat: 21 octombrie 2022, 22:04

Reclamă
Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Cum să ia aşa ceva?! Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare

Cristian Tudor Popescu, reacţie vehementă despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

MMA / Vlad Stan via Hepta

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. CTP merge pe mâna Simonei Halep şi spune că nu putea să recurgă la un astfel de medicament pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu mai spune că Simona Halep nu avea nevoie de un astfel de medicament, în contextul în care marea noastră campioană era recunoscută pentru faptul că este o jucătoare care făcea o risipă mare de efort.

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Această substanţă mi-a produs şi mie un şoc aşa cum i-a produs şi Simonei. Un şoc al absurdului pentru că este un medicament, nu este un drog. Este un medicament care se prescrie ca soluţie ultimă, în ultimă instanţă, pentru bolnavii gravi de anemie. Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare. Dacă vă uitaţi în fişe, vă îngroziţi. Poţi să faci hipertensiune pulmonară, poţi să faci tromboză, poţi să faci cheaguri de sânge care pot provoca accidente vasculare, diaree care pot duce la stări de leşini, greaţă. Cum să iei aşa ceva? Simona nu a avut niciodată problema rezistenţei. Ea a fost o maratonistă. Altele au fost problemele ei, cu coloana.

Senzaţia de absurd este acută. Cum să ia Simona aşa ceva? Nu se potriveşte din punct de vedere raţional, Ea face parte printre puţinii jucători sau jucătoare despre care pot spune că nu cred că a luat substanţe interzise în mod intenţionat pentru a-şi îmbunătăţi performanţele. . Eu nu cred că Simona a luat „, a spus Cristian Tudor Popescu în exclusivitate la AS.ro.

Prima reacție a Simonei Halep

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Lumea tenisului e în stare de șoc. Potrivit lui Ben Rothenberg, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022.

Reclamă

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și