Închide meniul
EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Cum să ia aşa ceva?! Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 18:34 / Actualizat: 21 octombrie 2022, 22:04

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Cum să ia aşa ceva?! Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare

Cristian Tudor Popescu, reacţie vehementă despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

MMA / Vlad Stan via Hepta

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. CTP merge pe mâna Simonei Halep şi spune că nu putea să recurgă la un astfel de medicament pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu mai spune că Simona Halep nu avea nevoie de un astfel de medicament, în contextul în care marea noastră campioană era recunoscută pentru faptul că este o jucătoare care făcea o risipă mare de efort.

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Această substanţă mi-a produs şi mie un şoc aşa cum i-a produs şi Simonei. Un şoc al absurdului pentru că este un medicament, nu este un drog. Este un medicament care se prescrie ca soluţie ultimă, în ultimă instanţă, pentru bolnavii gravi de anemie. Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare. Dacă vă uitaţi în fişe, vă îngroziţi. Poţi să faci hipertensiune pulmonară, poţi să faci tromboză, poţi să faci cheaguri de sânge care pot provoca accidente vasculare, diaree care pot duce la stări de leşini, greaţă. Cum să iei aşa ceva? Simona nu a avut niciodată problema rezistenţei. Ea a fost o maratonistă. Altele au fost problemele ei, cu coloana.

Senzaţia de absurd este acută. Cum să ia Simona aşa ceva? Nu se potriveşte din punct de vedere raţional, Ea face parte printre puţinii jucători sau jucătoare despre care pot spune că nu cred că a luat substanţe interzise în mod intenţionat pentru a-şi îmbunătăţi performanţele. . Eu nu cred că Simona a luat „, a spus Cristian Tudor Popescu în exclusivitate la AS.ro.

Prima reacție a Simonei Halep

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Lumea tenisului e în stare de șoc. Potrivit lui Ben Rothenberg, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022.

Reclamă

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și