Închide meniul

Sergio Ramos, în doliu! Mesaj sfâșietor al fotbalistului lui PSG: „E nedreptate!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2022, 12:49

Reclamă
Sergio Ramos, în doliu! Mesaj sfâșietor al fotbalistului lui PSG: „E nedreptate!

Sergio Ramos este în doliu

Sergio Ramos, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Sergio Ramos este în doliu după ce un prieten al său din copilărie a decedat săptămâna aceasta. Fotbalistul lui PSG a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Semana, bărbatul pe care îl plânge Sergio Ramos se numește Santiago Durán Alzugaray, un pilot din garda pompierilor, care a dispărut miercuri, după ce avionul său s-a prăbușit în timpul unui zbor între Lugo și Córdoba.

Sergio Ramos, în doliu, după ce un prieten al său din copilărie a decedat

La câteva zile după tragedie, Sergio Ramos a postat o fotografie din copilărie alături de prietenul său trecut în neființă, când se aflau la masă alături alți copii.

„Tristețea face parte dintr-un mesaj de rămas-bun, dar astăzi este mult mai mult, este nedreptate, furie și durere, pentru tine, pentru familia ta, pentru toată lumea. Mulțumesc, Santi, că ‘i-ai învățat să zboare’ pe toți cei careu au fost suficient de norocoși să te cunoască și să se bucure de viața alături de tine. Odihnește-te în pace, frate. Ne va fi dor de tine!”, a scris Sergio Ramos, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Reclamă

Cum a murit prietenul lui Sergio Ramos

Santiago a plecat cu un avion de mici dimensiuni din provincia Lugo, miercuri dimineață, în direcția Córdoba, dar, în jurul orei 19.00, aeronava sa a dispărut de pe radare. În aceeași zi au început lucrările de căutare, îngreunate de condițiile meteorologice, și abia vineri s-a făcut teribila descoperire a avionului și a trupului fără viață al pilotului.

Santiago Durán Alzugaray avea 36 de ani și era originar din Ginés, Sevilla. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și