Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Fanii „şepcilor roşii” fac spectacol în tribune

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 21:34

Reclamă
Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Fanii „şepcilor roşii” fac spectacol în tribune

Atmosferă de senzaţie la U Cluj - CFR Cluj

Fanii fac spectacol în tribune, la U Cluj - CFR Cluj/ AS.ro

Atmosfera este una de senzaţie la derby-ul dintre U Cluj şi CFR Cluj. Fanii s-au adunat în număr mare pe Cluj Arena, şi fac spectacol în tribune, încă din primul minut al întâlnirii „de foc” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi CFR Cluj se întâlnesc pentru a doua oară, în decursul a patru zile. Precedenta întâlnire a avut loc în Cupa României, şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj

Fanii lui U Cluj au umplut peluza de pe Cluj Arena, şi au aprins mai mult torţe, la începutul partidei. Suporterii au venit echipaţi şi cu un banner imens, pe care scria „Nu eşti distrat? (n.r. Are you not entertained)”. Mesajul este unul de luptă, fiind folosit în filmul „Gladiatorul”.

Startul partidei a fost chiar întârziat câteva minute, din cauza show-ului pirotehnic creat de fanii „şepcilor roşii”.

Suporterii şi-au încurajat favoriţii încă din primul minut, şi încearcă să-şi poarte echipa spre un succes istoric. Ultima victorie a lui U Cluj în faţa celor de la CFR Cluj a avut loc în 2014, însă pe terenul rivalilor.

Reclamă

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu, rivalii de la Farul Constanţa şi Rapid. „Bursucul” vrea ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv.

„Ați văzut și un Cupă, un adversar foarte agresiv, foarte bine organizat. De când a venit Neagoe, echipa cred că a pierdut doar două meciuri, cu Farul și Rapid. Au făcut meciuri bune și au pierdut la un singur gol diferență.

Ne așteaptă un meci foarte greu, acum sper să fim nou puțin mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de a marca. Dar cel mai mult m-ar bucura o victorie, indiferent cum am juca. Trebuie să jucăm mai bine decât în primul meci cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că trebuie să facem schimbări, pentru că nu am fost mulțumit. Dar chiar dacă eram mulțumit, schimbările oricum erau. Sunt foarte multe meciuri. Nu că mă plâng, că nu e bine că mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri în Europa. Nu avem cum să jucăm cu aceeași echipă, trebuie să facem schimbări și sper să fiu inspirat. Deplasările noastre nu le-a avut nimeni, asta e clar. Și sper în continuare să nu le aibă nimeni în România, asta ar însemna să fim cât mai mult în Europa.

Obiectivele mele au fost și sunt mereu câștigarea campionatului și calificarea în grupe. N-am nicăieri în contract că trebuie să ajung în primăvară sau în finală. Și acum sunt în obiectiv, încă ne batem la campionat, avem șanse să luăm campionatul. Și în Europa suntem în grupe și chiar cu șanse să mergem în primăvara europeană. Dacă nu voi lua campionatul la finalul sezonului, n-ar fi o tragedie.

Nu știu ce echipă a luat 5 din 5 sau 6 din 6, e greu să iei în fiecare an. Eu sunt conștient că va fi greu anul ăsta. Îmi doresc, dar sunt și realist pentru că, într-adevăr, anul ăsta vor fi mai multe echipe la titlu decât anul trecut. Anii trecuți erau 2-3, în opinia mea vor fi 5-6 (n.r. – în acest sezon). (N.r. – Credeți că printre acestea 5-6 vor fi se vor afla FCSB și Universitatea Craiova?) Normal, sută la sută”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și