Închide meniul

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu: „Îmi doresc ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 octombrie 2022, 17:03

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu: „Îmi doresc ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv!

Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali: ”99% campionatul e luat”

Dan Petrescu, alături de trofeul Ligii 1 / Hepta

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu, rivalii de la Farul Constanţa şi Rapid. „Bursucul” vrea ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ați văzut și un Cupă, un adversar foarte agresiv, foarte bine organizat. De când a venit Neagoe, echipa cred că a pierdut doar două meciuri, cu Farul și Rapid. Au făcut meciuri bune și au pierdut la un singur gol diferență.

Ne așteaptă un meci foarte greu, acum sper să fim nou puțin mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de a marca. Dar cel mai mult m-ar bucura o victorie, indiferent cum am juca. Trebuie să jucăm mai bine decât în primul meci cu ei.

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu

Normal că trebuie să facem schimbări, pentru că nu am fost mulțumit. Dar chiar dacă eram mulțumit, schimbările oricum erau. Sunt foarte multe meciuri. Nu că mă plâng, că nu e bine că mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri în Europa. Nu avem cum să jucăm cu aceeași echipă, trebuie să facem schimbări și sper să fiu inspirat. Deplasările noastre nu le-a avut nimeni, asta e clar. Și sper în continuare să nu le aibă nimeni în România, asta ar însemna să fim cât mai mult în Europa.

Dan Petrescu: „Avem cele mai multe meciuri în Europa!”

Obiectivele mele au fost și sunt mereu câștigarea campionatului și calificarea în grupe. N-am nicăieri în contract că trebuie să ajung în primăvară sau în finală. Și acum sunt în obiectiv, încă ne batem la campionat, avem șanse să luăm campionatul. Și în Europa suntem în grupe și chiar cu șanse să mergem în primăvara europeană. Dacă nu voi lua campionatul la finalul sezonului, n-ar fi o tragedie.

Reclamă

Nu știu ce echipă a luat 5 din 5 sau 6 din 6, e greu să iei în fiecare an. Eu sunt conștient că va fi greu anul ăsta. Îmi doresc, dar sunt și realist pentru că, într-adevăr, anul ăsta vor fi mai multe echipe la titlu decât anul trecut. Anii trecuți erau 2-3, în opinia mea vor fi 5-6 (n.r. – în acest sezon). (N.r. – Credeți că printre acestea 5-6 vor fi se vor afla FCSB și Universitatea Craiova?) Normal, sută la sută”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, mesaj clar pentru şefii lui CFR Cluj

Dan Petrescu a avut un mesaj clar pentru şefii lui CFR Cluj după remiza cu Universitatea Cluj din Cupa României, scor 1-1. „Bursucul” se plânge că nu are înlocuitor pentru Mario Camora.

Căpitanul Mario Camora (35 de ani) este titular incontestabil pentru postul de fundaş stânga. Totuşi, Dan Petrescu nu are un jucător care să îl înlocuiască la nevoie.

Reclamă 4 / 0/3

„Camora joacă mereu, toate meciurile, Brucic nu e pe lista de campionat. Am zis că dacă nu văd în Cupă ce soluție mai avem, atunci când? Roger a jucat foarte bine fundaș stânga în cantonament. Astăzi, la meci oficial am vrut să-l vedem. Din păcate, a marcat autogol și a avut ceva probleme.

Dar el nu e fundaș, joacă pentru că l-am băgat eu acolo. Să vedem, dacă Camora nu e, ce facem? E posibil să fie Camora suspendat sau accidentat, trebuie să avem o soluție. De aceea l-am băgat pe Roger”, a răbufnit Dan Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și