Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba! Cifrele mijlocaşului în Emiratele Arabe Unite

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2022, 13:01

Reclamă
Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba! Cifrele mijlocaşului în Emiratele Arabe Unite

Alexandru Cicâldău e împrumutat la Ittihad Kalba de la Galatasaray

Alex Cicâldău, în timpul unui meci pentru Al Ittihad Kalba / Twitter

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba. Mijlocaşul român, care a plecat de la Galatasaray vara trecută, a avut nevoie de 7 meciuri pentru a bifa prima reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a marcat în duelul cu Al Wasl, scor 2-2. A punctat în minutul 58, când echipa sa era condusă cu 0-2.

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău l-a „executat” pe portarul advers cu o „torpilă”.

Cotat la 7.5 milioane de euro, Alexandru Cicâldău a bifat 407 meciuri pentru noua sa echipă.

Alexandru Cicâldău, criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a fost criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a dezamăgit pe Adrian Iencsi, care se declara fanul său. Antrenorul nu înţelege de ce mijlocaşul nu a hotărât să rămână la Galatasaray.

Reclamă

Jurnaliştii turci au anunţat că Al Ittihad Kalba l-a împrumutat pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

„E unul dintre favoriții mei. E un jucător foarte inteligent. Nu mă așteptam să plece în Emirate. Mă așteptam să rămână la Galatasaray, el a avut evoluții bune.

E un jucător eficient, eu așa îl vedeam. Se pare că dacă a ales țările arabe, chiar și împrumut, la vârsta lui… Noi ne bazam pe el și la echipa națională foarte mult”, a declarat Adrian Iencsi, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și