Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba! Cifrele mijlocaşului în Emiratele Arabe Unite

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2022, 13:01

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba! Cifrele mijlocaşului în Emiratele Arabe Unite

Alexandru Cicâldău e împrumutat la Ittihad Kalba de la Galatasaray

Alex Cicâldău, în timpul unui meci pentru Al Ittihad Kalba / Twitter

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba. Mijlocaşul român, care a plecat de la Galatasaray vara trecută, a avut nevoie de 7 meciuri pentru a bifa prima reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a marcat în duelul cu Al Wasl, scor 2-2. A punctat în minutul 58, când echipa sa era condusă cu 0-2.

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău l-a „executat” pe portarul advers cu o „torpilă”.

Cotat la 7.5 milioane de euro, Alexandru Cicâldău a bifat 407 meciuri pentru noua sa echipă.

Alexandru Cicâldău, criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a fost criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a dezamăgit pe Adrian Iencsi, care se declara fanul său. Antrenorul nu înţelege de ce mijlocaşul nu a hotărât să rămână la Galatasaray.

Reclamă

Jurnaliştii turci au anunţat că Al Ittihad Kalba l-a împrumutat pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

„E unul dintre favoriții mei. E un jucător foarte inteligent. Nu mă așteptam să plece în Emirate. Mă așteptam să rămână la Galatasaray, el a avut evoluții bune.

E un jucător eficient, eu așa îl vedeam. Se pare că dacă a ales țările arabe, chiar și împrumut, la vârsta lui… Noi ne bazam pe el și la echipa națională foarte mult”, a declarat Adrian Iencsi, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău a marcat primul gol pentru Al Ittihad Kalba
  • Cifrele mijlocaşului în Emiratele Arabe Unite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și