Închide meniul

Constantin Budescu, primul gol după revenirea la Petrolul. Cum a înscris „Budi” cu FC Argeș

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2022, 20:27

Reclamă
Constantin Budescu, primul gol după revenirea la Petrolul. Cum a înscris „Budi cu FC Argeș

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu

Constantin Budescu, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

Constantin Budescu a marcat, luni, primul gol de la revenirea la Petrolul, în victoria cu FC Argeș, 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus pe teren în minutul 79, Constantin Budescu a înscris în minutul 84, din penalty. Celălalt gol al ploieștenilor a fost marcat de Gicu Grozav.

Constantin Budescu, marcat primul gol de la revenire în Petrolul – FC Argeș 2-0

După 2-0 cu FC Argeș, Petrolul a pus capăt unei serii de cinci înfrângeri consecutive în campionat. Echipa antrenată de Nicolae Constantin a urcat pe locul șase în Liga 1, având 20 de puncte. FC Argeș e pe poziția a 11-a, cu 17 puncte.

Mijlocașul de 33 de ani a mai jucat la Petrolul la începutul carierei, până în 2011, și a spus în repetate rânduri că își dorește să îmbrace din nou tricoul galben-albastru.

Budescu a mai fost legitimat la Petrolul în perioada 2004-2011, însă n-a apucat să joace alături de „lupi” în Liga 1.

Reclamă

Budescu a revenit la Petrolul după 11 ani

Internaționalul român a stat departe de teren în ultimele 202 zile. El s-a accidentat pe 2 aprilie, în meciul dintre fosta sa echipă, FC Voluntari, și Farul Constanța. Budescu a suferit o ruptură de tendon, iar recuperarea a fost dificilă.

Astra Giurgiu, FCSB și Al-Shabab se numără printre formațiile pentru care a mai evoluat Constantin Budescu de-a lungul carierei.

Budescu a adunat 17 selecții la naționala României, reușind să înscrie 5 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a rămas fără prietenul Tamaș la Petrolul

Constantin Budescu a declarat că Gabi Tamaş nu poate sta departe de teren prea mult, şi va reveni în cel mai scurt timp în iarbă. Mijlocaşul de la Petrolul a dezvăluit că prietenul său are o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că are 38 de ani.

„Suntem prieteni foarte buni, el a avut o discutţie cu cei de la club, şi atâta tot. Gabi este un jucător foarte bun, nu se va lăsa de fotbal, pentru că rezistă. Nu cred că poate sta acasă, de aia s-a dus la antrenament. La cum se ţine el, dacă mai joacă 3-4 ani, poate îl mai prind la o echipă”, a declarat Constantin Budescu, conform Digi Sport.

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul, după un scandal colosal cu antrenorul Nae Constantin. Tehnicianul l-a înregistrat pe fundaş atunci când înjura suporterii „lupilor galbeni”, şi ca urmare fostul internaţional român şi-a reziliat contractul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și