Închide meniul

Petrolul Ploieşti – FC Argeş 2-0. Budescu a dat primul gol de la revenire. Grozav a marcat şi el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 20:10

Petrolul Ploieşti – FC Argeş 2-0. Budescu a dat primul gol de la revenire. Grozav a marcat şi el

Constantin Budescu ameninţă FCSB

Hepta

Petrolul Ploieşti – FC Argeş 2-0. Gicu Grozav şi Constantin Budescu au marcat golurile victoriei echipei lui Nae Constantin. A fost primul gol al magicianului după revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti a stopat seria de 5 înfrângeri consecutive. Budescu a marcat primul gol de la revenire, din penalty.

Petrolul Ploieşti – FC Argeş 2-0

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Petrolul a câştigat şi a ajuns la 20 de puncte.

Min. 85: GOOOL Petrolul! Constantin Budescu a marcat din penalty!

Min 13: GOOOL Petrolul! Gicu Grozav a înscris cu un șut sub bară după o cursă individuală.

Reclamă

Min 1: A început meciul.

PETROLUL (3-4-3): Vâlceanu – Mathaus, Huja, Meijers – Borța, Seto, Jair, Țicu – Grozav – Irobiso, Măzărache
REZERVE: Leitner – C. Budescu, Pashov, Cebotaru, Velisar, M. Bratu, A. Olaru, Cioiu, Dumitriu
ANTRENOR: Nicolae Constantin

FC ARGEȘ (4-3-3): Straton – Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Latovlevici – M. Colli, Njike – Ișfan, Alceus, Calcan – Garita
REZERVE: Greab – Vianna, Raynov, A. Șerban, G. Crețu, Covaci, Bertrand, Donisa, Enzo
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Constantin Budescu, după plecarea cu scandal a lui Gabi Tamaş de la Petrolul

Constantin Budescu a oferit prima declaraţie, după plecarea cu scandal a lui Gabi Tamaş de la Petrolul. „Magicianul” este convins că fundaşul îşi va găsi cu rapiditate echipă.

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul, după un scandal colosal cu antrenorul Nae Constantin. Tehnicianul l-a înregistrat pe fundaş atunci când înjura suporterii „lupilor galbeni”, şi ca urmare fostul internaţional român şi-a reziliat contractul.

„Suntem prieteni foarte buni, el a avut o discutţie cu cei de la club, şi atâta tot. Gabi este un jucător foarte bun, nu se va lăsa de fotbal, pentru că rezistă.

Nu cred că poate sta acasă, de aia s-a dus la antrenament. La cum se ţine el, dacă mai joacă 3-4 ani, poate îl mai prind la o echipă”, a declarat Constantin Budescu, după Petrolul – Sepsi 1-2, conform Digi Sport.

Totodată, Budescu s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa, în Cupa României, în faţa celor de la Sepsi. În ciuda insuccesului, meciul a marcat revenirea pe teren a „Magicianului”, care nu a mai bifat o partidă din luna aprilie, când s-a accidentat.

„Din păcate n-am reuşit să băgăm mingea în poartă. N-am avut parte de noroc. Trebuie sa ne gândim la meciul de luni, avem o partidă importantă. M-am simţit foarte bine, m-am antrenat de câteva săptămâni cu echipa. Este un moment delicat, cu toţii trebuie să ieşim din acestă situaţie.

(n.r. despre revenirea pe teren) A fost o perioadă grea, mă bucur că am trecut peste. Am avut şi ceva ghinion, în trei meciuri am fost egalaţi pe final de joc, şi nu am obţinut niciun punct. Sperăm să spargem ghinionul, să câştigăm luni”, a mai completat Budescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și