Închide meniul

Bărbatul celebru din România, adus în pragul disperării de facturile uriaşe: „O să ajungem să nu ne mai spălăm”

Publicat: 25 octombrie 2022, 16:32

Reclamă
Bărbatul celebru din România, adus în pragul disperării de facturile uriaşe: „O să ajungem să nu ne mai spălăm

Românii sunt ameninţaţi de facturi uriaşe în această iarnă

Bărbat celebru din România, speriat de facturi | Hepta

Bărbatul celebru din România, adus în pragul disperării de facturile uriaşe. Este vorba de Rică Răducanu, care ia în calcul să recurgă la gesturi radicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu a spus că nu mai lasă nici televizorul să meargă, de teama unor facturi uriaşe. Fostul portar al României nu deschide facturile de teamă să nu vadă sume uriaşe.

Rică Răducanu se teme de facturile uriaşe la energie

Recunosc că eu nu deschid facturile, nu am întrebat niciodată cât sunt de mari, soția se ocupă de asta. Dar mi-a spus deja că trebuie să facem economii, nici nu am dat drumul la căldură. Nu mai facem toată ziua duș și stăm cu luminile mai mult stinse. O să ajungem să nu ne mai spălăm în curând.

Vin vremuri grele, îmi e teamă de ce urmează. Nu mai las nici televizorul să meargă ca înainte. Ne restrângem de unde putem. Păi dacă îmi vine o factură de 30 de milioane cum am auzit că s-a întâmplat la alții, mă nenorocește. A ajuns un lux în România să ai un trai decent, la limita existenței. La iarnă o să stăm în casă cu geaca pe noi, ca să plătim mai puțin la utilități”, a declarat Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu, abandonat de soție în cel mai greu moment al vieții

Celebrul Rică Răducanu a făcut dezvăluiri picante din viața personală. Fostul mare fotbalist a fost abandonat de soție într-unul dintre cele mai dificile momente din viața lui.

Reclamă
Reclamă 4

Rică Răducanu și soția lui erau internați cu Covid-19 la spitalul „Matei Balș” în momentul când un incendiu a izbucnit la unitatea medicală, în ianuarie 2021. Fostul fotbalist a scăpat cu bine, dar femeia lui a avut mai mult de suferit.

În mod uluitor, soția lui Rică a refuzat să doarmă cu el în salon. Explicația femeii l-a surprins până și pe celebrul fost portar al Stelei și Rapidului.

„N-a vrut să stea în același salon cu mine, că și așa a zis că mă vede în fiecare zi, așa că a stat la etajul 2 când a ars secția”, a spus Rică Răducanu, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Decizia avea să fie regretată imediat de femeie. Soția lui Rică Răducanu a suferit mai mult de pe urma incendiului în comparație cu el.

Când a fost incediu la Balș, eu n-am pățit nimic. Am sărit pe geam de la etajul 1. Pentru nevastă-mea a fost mult mai rău. Ea abia merge acum și a fost afectată rău de COVID-19, a avut probleme cu plămânii. Altfel nu ar fi avut cum să sară”, a mai spus Rică Răducanu.

Din fericire, Rică Răducanu și soția lui s-au vindecat de Covid-19 și au scăpat cu bine și de urma incendiului. Cei doi s-au întors acasă după ce au fost externați.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și