Închide meniul

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu: „Nu mai ştim ce avem de făcut!”

Reclamă

Publicat: 3 august 2022, 9:08 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 19:52

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu: „Nu mai ştim ce avem de făcut!

Rică Răducanu este unul dintre cei mai mari portari din istoria Ro,âniei

Captură Digi Sport

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu. Fostul mare portar al României are o afacere de familie pe litoral, însă vânzările nu sunt pe măsura aşteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu a povestit problemele cu care se confruntă din cauza lipsei clienţilor.

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu

E cel mai prost an din ultimii cinci, cel puțin. Nici pe plaja nu sunt prea multi oameni, deși e început de august. După mine nu atât creșterea prețurilor e de vina, ci faptul că nu mai are omul unde sa lucreze. Nu mai sunt întreprinderi, nu mai sunt nici muncitori. Pe vremuri știai clar ce salariu ai și ce poți face cu banii tai. Acum totul a devenit imprevizibil. E păcat, că avem o tara bogată, dar nu știe omul ce-i aduce viitorul. Peste tot e rău. Am vorbit cu mai mulți proprietari de aici, dar și cu oameni simpli”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu e vedetă pe litoral. Oamenii îl recunosc la terasă, însă gândul îi este tot la problemele legate de business.

Oamenii mă recunosc la terasa și stam de vorba despre toate cele. Asta e problema noastră majoră. Nu mai știm ce avem de făcut! Noi, aici la Sirena, mai avem o șansă că vărul meu, Costică, are heleșteu, și aduce marfa buna, proaspătă și lumea apreciază. Așa își scoate banii. Eu sunt de fațadă, bun de gargara. Lumea știe de ani buni că poate manca o mâncare sau o ciorba faina de peste La Rica. Și vin aici! Altfel mai stau la șpriț cu cate un prieten, mă uit la meciuri și la mare! Cât oi mai putea!”, a mai spus Rică Răducanu.

Reclamă

Rică Răducanu, abandonat de soție în cel mai greu moment al vieții

Celebrul Rică Răducanu a făcut dezvăluiri picante din viața personală. Fostul mare fotbalist a fost abandonat de soție într-unul dintre cele mai dificile momente din viața lui.

Rică Răducanu și soția lui erau internați cu Covid-19 la spitalul „Matei Balș” în momentul când un incendiu a izbucnit la unitatea medicală, în ianuarie 2021. Fostul fotbalist a scăpat cu bine, dar femeia lui a avut mai mult de suferit.

În mod uluitor, soția lui Rică a refuzat să doarmă cu el în salon. Explicația femeii l-a surprins până și pe celebrul fost portar al Stelei și Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

„N-a vrut să stea în același salon cu mine, că și așa a zis că mă vede în fiecare zi, așa că a stat la etajul 2 când a ars secția”, a spus Rică Răducanu, potrivit wowbiz.ro.

Decizia avea să fie regretată imediat de femeie. Soția lui Rică Răducanu a suferit mai mult de pe urma incendiului în comparație cu el.

Când a fost incediu la Balș, eu n-am pățit nimic. Am sărit pe geam de la etajul 1. Pentru nevastă-mea a fost mult mai rău. Ea abia merge acum și a fost afectată rău de COVID-19, a avut probleme cu plămânii. Altfel nu ar fi avut cum să sară”, a mai spus Rică Răducanu.

Din fericire, Rică Răducanu și soția lui s-au vindecat de Covid-19 și au scăpat cu bine și de urma incendiului. Cei doi s-au întors acasă după ce au fost externați.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și