Închide meniul
EXCLUSIV

Harlem Gnohere, mesaj pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis patronului FCSB, după ce a anunțat că vrea să se retragă din fotbal

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2022, 10:48

Reclamă
Harlem Gnohere, mesaj pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis patronului FCSB, după ce a anunțat că vrea să se retragă din fotbal

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Harlem Gnohere, în timpul unui meci pentru FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Harlem Gnohere (34 ani) a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a dat de înțeles că vrea să se retragă din fotbal. ”Bizonul” speră ca latifundiarul din Pipera să investească în continuare la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi: ”Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet!”

Harlem Gnohere, mesaj pentru Gigi Becali

Vestea a ajuns și la Harlem Gnohere, care a jucat la FCSB în perioada 2017-2020. ”Bizonul” speră ca Gigi Becali să rămână la echipă.

”Gigi Becali e o persoană pe care o apreciez, e o persoană bună.

Am auzit că ar vrea să plece de la club, sper că sunt doar niște vorbe și că va rămâne la FCSB pentru mai mult timp”, a declarat Harlem Gnohere, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia, înaintea partidei cu Anderlecht, din etapa a cincea a grupelor Conference League.

Gnohere s-a reunit cu foștii săi coechipieri la ședința tehnică susținută miercuri seară de echipa lui Nicolae Dică pe stadionul lui Anderlecht. „Bizonul” speră să fie talismanul norocos al roș-albaștrilor.

„Sper să ne poarte noroc!”, a spus și Nicolae Dică.

Reclamă

Harlem Gnohere o va susține îndeaproape pe FCSB împotriva lui Anderlecht. „Bizonul” va fi suporterul de lux al roș-albaștrilor în deplasarea din Belgia.

FCSB este pe ultimul loc în grupa de Conference League înaintea meciului cu Anderlecht. Vicecampioana României are un singur punct, obținut chiar în partida tur disputată împotriva belgienilor, 0-0 pe Arena Națională. Anderlecht e pe poziția a treia, cu patru puncte.

Harlem Gnohere e idol printre fanii lui FCSB

Harlem Gnohere a jucat la FCSB în perioada 2017-2020. În 115 partide jucate în tricoul roș-albaștrilor, a marcat 51 de goluri.

Alături de FCSB, Gnohere a câștigat Cupa României în 2020. A jucat și în „primăvara” Europa League, fiind marcatorul golului celebre victorii împotriva lui Lazio, 1-0 pe Arena Națională, în februarie 2018.

Gnohere a plecat de la echipa roș-albastră în iulie 2020, semnând cu belgienii de la Mouscron. În prezent, atacantul de 34 de ani este liber de contract. În România, Gnohere a mai jucat și pentru Dinamo, în perioada 2015-2017.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și