Închide meniul

Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat un jurnalist ca la ușa cortului!

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 12:35

Reclamă
Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat un jurnalist ca la ușa cortului!

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat ca la ușa cortului un jurnalist. Totul s-a petrecut seara trecută, când ”Bursucul” și-a ieșit din minți la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minți pe ”Bursuc”.

Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat ca la ușa cortului un jurnalist

Dan Petrescu l-a înjurat pe jurnalist, iar la scurt timp și-a prezentat scuze publice.

”Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului.

Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”, a transmis Dan Petrescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. 

Antrenorul campioanei României s-a enervat după ce a fost întrebat de viitorul său.

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferinţa de presă.

La doar câteva secunde, „Bursucul” a răbufnit: „Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”

Neluțu Varga, convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv

Neluțu Varga e convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv. Patronul campioanei României a avut un mesaj clar pentru Dan Petrescu și jucătorii săi.

CFR Cluj a avut probleme în campionat în startul acestui sezon, însă echipa lui Dan Petrescu a revenit pe podium și țintește primul loc până la finalul anului.

„Până să vorbim de favoriți, mai e mult de muncă. Eu sper ca băieții să nu se accidenteze și să o ținem tot așa cum am ținut-o până acum. Pas cu pas, încet, încet, să ajungem la obiectivul dorit.  

Eu zic că va fi un an atipic, sunt mult mai multe echipe cu tradiție și istorie care pun presiune pe competiție. Cred că vom reuși, cu muncă multă, să ne situăm acolo, în față”, a declarat Neluțu Varga, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și