Închide meniul

Uluitor! Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Vezi că Varga e la hotel! Nu mai vorbesc niciodată cu tine, jur!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 19:43

Uluitor! Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Vezi că Varga e la hotel! Nu mai vorbesc niciodată cu tine, jur!

Dan Petrescu se teme înaintea partidei cu Chindia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. Antrenorul campioanei României s-a enervat după ce a fost întrebat de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferinţa de presă.

La doar câteva secunde, „Bursucul” a răbufnit: „Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României avertizează că nu va accepta niciun act de indisciplină în vestiar.

Reclamă

În timpul confruntării de pe Cluj Arena, Ciprian Deac ar fi făcut un gest de lehamite spre banca de rezerve. Dan Petrescu a fost întrebat, la conferinţa de presă, ce s-a întâmplat. „Bursucul” anunţă că e gata să ia măsuri dacă e vreun jucător care nu îi respectă deciziile.

„Nu ştiu, se întâmplă atâtea lucruri într-un meci că nu ştiu ce putea fi. La adresa mea, nu cred. Jucătorii nu cred că ar face gesturi asupra mea, că dacă ar face nu ar mai juca după aia. Niciodată! Ştiţi că sunt foarte strict şi ţin mult la disciplină, jucătorii trebuie să respecte ce zice antrenorul.

Indiferent de nume. Unde e Ronaldo? Asta le-am şi spus azi la băieţi şi le-am dat-o la toţi. Ce a declarat Ten Hag. A declarat: ‘Ronaldo a fost cel mai mare jucător, e important pentru club, dar aici decid eu tot’. Aşa e şi la CFR Cluj, aici decid eu. Dacă un jucător, indiferent de nume, are probleme, o să stea acasă şi nu o să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să îi dăm amendă… poate mai mică, un milion de euro să dăm, cum i-au dat lui Ronaldo, mai greu. Dar eu decid şi eu iau deciziile. Sper să fie bune„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și