Închide meniul

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu sunt prostul proștilor”. Cum face economie de 2 milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2022, 22:06

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu sunt prostul proștilor. Cum face economie de 2 milioane de euro

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a răbufnit și a anunțat că taie finanțarea după Anderlecht – FCSB, scor 2-2, în UEFA Conference League. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că va reduce cheltuielile la Academia FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu va mai investi nici la „satelitul” din Liga 2, Unirea Constanța. Gigi Becali a dezvăluit că va face astfel o economie anuală de 2 milioane de euro.

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht – FCSB 2-2

Finanțatorul vicecampioanei României nu mai este dispus nici să facă transferuri cu care să se lupte pentru titlul din Liga 1.

Nu, nu, nu (n.r. dacă va continua cu transferurile în iarnă)! E posibil Garita, dar în iarnă strategia mea este… se desființează echipa de la Clinceni că noi suntem proștii să dăm 40.000 de euro pe lună ca să țină jucătorii. Eu îmi iau jucătorii și din 12 grupe la academie vor rămâne 6. Lasă să facă Hagi academie mare.

Eu dau 1 milion jumătate pe an la academie. Am zis, arătați-mi un jucător! Pentru ce dau un milion și jumătate? Cinci grupe e regulamentul, cinci grupe. Dar nu sunt prostul proștilor, 500.000 la Clinceni, 1 milion și jumătate la Academie. 2 milioane pe an„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Câţi bani a încasat FCSB după umilinţele din Conference League

Câţi bani a încasat FCSB din Conference League, după ce a fost eliminată. Suma încasată de Gigi Becali este una consistentă, chiar şi după 0-10 cu Silkeborg, în dublă manşă.

Astfel, pentru accederea în grupele Conference League, Becali a încasat 3.44 milioane de euro. La această sumă, adăugăm 332.000 de euro pentru cele două egaluri, 0-0 şi 2-2, cu Anderlecht. Totalul este altfel de 3.76 milioane de euro, la care se va adăuga şi market poolul.

Dacă ar fi câştigat grupa, Becali ar mai fi încasat 650.000 de euro, iar locul 2 i-ar fi asigurat alte 325.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are o defensivă de coșmar în UEFA Conference League

FCSB are o defensivă de coșmar în acest sezon. Echipa lui Nicolae Dică nu a reușit să scape fără gol primit în deplasarea cu Anderlecht din UEFA Conference League. După ce a pierdut cu același scor, 0-5, în ambele partide cu Silkeborg, roș-albaștrii au gafat și în capitala Belgiei.

Nicolae Dică a surprins în echipa de start și a ales să atace cu Dumiter. În centrul defensivei s-a bazat tot pe favoriții lui Gigi Becali, Joonas Tamm și Joyskim Dawa.

În minutul 38, apărarea lui FCSB a cedat. Murillo a centrat în mijlocul careului, acolo unde Yari Veschaeren a fost scăpat din marcaj. Aflat între Tamm și Dawa, mijlocașul de 21 de ani a profitat și a trimis imparabil. Târnovanu nu a avut nicio șansă.

Dawa a gafat și cu un sfert de oră înainte de final. La un corner, nu l-a putut bloca pe Jan Vertonghen, care a marcat cu ușurință de lângă camerunez. S-a revanșat în minutul 82, când a înscris și a restabilit egalitatea. A profitat de o respingere a portarului advers și a trimis mingea în poartă din trei metri.

Defensiva este marea problemă a lui FCSB. Roș-albaștrii au încasat 15 goluri în cele 5 meciuri din grupa B din Conference League. Nicio altă echipă din competiție nu a încasat mai multe goluri. Singurul meci în care FCSB s-a apărat fără greșeală a fost chiar turul cu Anderlecht, scor 0-0.

Titularizați cu regularitate, Tamm și Dawa s-au întrecut în erori și în campionat. FCSB are a 5-a cea mai slabă defensivă din Liga 1. În 13 meciuri a încasat 18 goluri. Numai Mioveni, UTA, FC Argeș și Chindia au mai multe goluri primite.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și