Închide meniul

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali: ”Ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional”

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 13:43

Reclamă
Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali: ”Ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional”

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a ales să odihnească jucătorii de bază în partidele de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul e sigur că jucătorilor de națională le-ar fi prins bine partide la un nivel mai ridicat decât cel din Liga 1. Cordea e cel care a fost dat exemplu de fostul antrenor al roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali

„E clar că FCSB s-a dus doar cu șanse pur teoretice pentru calificare. Avea nevoie de jocul rezultatelor. Din păcate, au ieșit total din cursa calificării. Cert este că am văzut o abordare bună, solidă, din partea FCSB-ului, cu mai mulți jucători care se regăsesc constant în primul “11”.

Am văzut o exprimare bună a echipei, altă dinamică, alt curaj, altă intensitate de joc. Am văzut și o echipă care a arătat tărie de caracter. Deși a fost condusă, a reușit să revină de două ori.

Pe mine m-ar fi ajutat foarte mult dacă jucătorii care fac obiect de interes pentru echipa națională ar fi avut cât mai multe minute în această campanie europeană. Echipa traversa o perioadă nefastă în competiția internă și a preferat o altă strategie.

Reclamă

Muncești un an de zile ca să ajungi în cupele europene și ar trebui să te bucuri, ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional. M-aș fi bucurat să folosească mulți jucători importanți. Mi-ar fi plăcut să-l văd titular pe Cordea, e unul dintre jucătorii care fac parte din nucleul lărgit al echipei naționale”, a spus Edi Iordănescu pentru Fanatik.

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică rămâne la FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul despre Nicolae Dică, după Anderlecht – FCSB 2-2. Antrenorul rămâne la echipă chiar şi după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League.

Decizia are legătură şi cu faptul că Gigi i-a refuzat demisia lui Mister Nick după rezultatele teribile din dubla cu Silkeborg, terminată cu un sever 0-10.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu se pune problema de Dică acum, nu se pune problema. Dacă el a vrut să plece și nu l-am lăsat. Am avut 4 victorii, înseamnă că avem valoare. Poate că o redresează și văd posesie la echipa asta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, Gigi are motive de bucurie. Îi vor intra în conturi aproape 4 milioane de euro, după rezultatele din grupa de Conference League.

Astfel, pentru accederea în grupele Conference League, Becali a încasat 3.44 milioane de euro. La această sumă, adăugăm 332.000 de euro pentru cele două egaluri, 0-0 şi 2-2, cu Anderlecht. Totalul este altfel de 3.76 milioane de euro, la care se va adăuga şi market poolul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și