Închide meniul

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali: ”Ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 13:43

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali: ”Ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional”

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a ales să odihnească jucătorii de bază în partidele de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul e sigur că jucătorilor de națională le-ar fi prins bine partide la un nivel mai ridicat decât cel din Liga 1. Cordea e cel care a fost dat exemplu de fostul antrenor al roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali

„E clar că FCSB s-a dus doar cu șanse pur teoretice pentru calificare. Avea nevoie de jocul rezultatelor. Din păcate, au ieșit total din cursa calificării. Cert este că am văzut o abordare bună, solidă, din partea FCSB-ului, cu mai mulți jucători care se regăsesc constant în primul “11”.

Am văzut o exprimare bună a echipei, altă dinamică, alt curaj, altă intensitate de joc. Am văzut și o echipă care a arătat tărie de caracter. Deși a fost condusă, a reușit să revină de două ori.

Pe mine m-ar fi ajutat foarte mult dacă jucătorii care fac obiect de interes pentru echipa națională ar fi avut cât mai multe minute în această campanie europeană. Echipa traversa o perioadă nefastă în competiția internă și a preferat o altă strategie.

Reclamă

Muncești un an de zile ca să ajungi în cupele europene și ar trebui să te bucuri, ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional. M-aș fi bucurat să folosească mulți jucători importanți. Mi-ar fi plăcut să-l văd titular pe Cordea, e unul dintre jucătorii care fac parte din nucleul lărgit al echipei naționale”, a spus Edi Iordănescu pentru Fanatik.

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică rămâne la FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul despre Nicolae Dică, după Anderlecht – FCSB 2-2. Antrenorul rămâne la echipă chiar şi după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League.

Decizia are legătură şi cu faptul că Gigi i-a refuzat demisia lui Mister Nick după rezultatele teribile din dubla cu Silkeborg, terminată cu un sever 0-10.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu se pune problema de Dică acum, nu se pune problema. Dacă el a vrut să plece și nu l-am lăsat. Am avut 4 victorii, înseamnă că avem valoare. Poate că o redresează și văd posesie la echipa asta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, Gigi are motive de bucurie. Îi vor intra în conturi aproape 4 milioane de euro, după rezultatele din grupa de Conference League.

Astfel, pentru accederea în grupele Conference League, Becali a încasat 3.44 milioane de euro. La această sumă, adăugăm 332.000 de euro pentru cele două egaluri, 0-0 şi 2-2, cu Anderlecht. Totalul este altfel de 3.76 milioane de euro, la care se va adăuga şi market poolul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și