Închide meniul

Imagini uluitoare cu Gerard Pique, după ce Xavi i-a cerut să intre pe teren în Valencia – Barcelona 0-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 9:42

Imagini uluitoare cu Gerard Pique, după ce Xavi i-a cerut să intre pe teren în Valencia – Barcelona 0-1

Imagini uluitoare cu Gerard Pique, după ce Xavi i-a cerut să intre pe teren în Valencia - Barcelona 0-1

Gerard Pique, în Valencia - Barcelona 0-1 / Colaj Profimedia/Twitter

Au fost surprinse imagini uluitoare cu Gerard Pique în timpul derby-ului Valencia – Barcelona, scor 0-1, din etapa a 12-a din La Liga. Fundaşul de 35 de ani s-a confruntat cu mari probleme în momentul în care a fost anunţat să intre pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia de necrezut a avut loc în minutul 74, când Jules Kounde s-a accidentat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Chiar dacă era evident că francezul nu va mai putea continua, Pique nu a părut deloc atent la ceea ce se întâmplă pe teren.

Imagini uluitoare cu Gerard Pique în Valencia – Barcelona 0-1

Xavi a încercat să facă o schimbare rapidă şi i-a cerut lui Pique să vină la schimbare. Totuşi, internaţionalul spaniol nu era pregătit şi nu avea echipamentul pe el.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com anunţă că Pique nu avea ghete, jambiere şi apărători. Mai mult decât atât, nu reuşea să îşi dezlege şireturile şi i-a cerut ajutorul lui Sergio Busquets. De altfel, mijlocaşul a şi fost surprins de camerele TV în timp ce încerca să îşi „salveze” coechipierul.

Reclamă

Pique a avut nevoie de câteva minute până să fie gata să intre pe teren. Busquets nu l-a putut ajuta, astfel că fundaşul Barcelonei a jucat fără a avea prinse şireturile la gheată.

Robert Lewandowski, salvatorul lui Xavi

Catalanii au avut emoţii pe Mestalla. Lino a înscris în startul reprizei secunde, dar golul a fost anulat cu ajutorul sistemului VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat într-o formă de senzaţie, starul polonez a arătat că este numărul 1 la Barcelona. Servit ideal de Raphinha, Lewandowski a avut o execuţie spectaculoasă şi a marcat golul victoriei în prelungiri.

Robert Lewandowski. Acesta este. Acesta e tweet-ul„, a fost reacţia savuroasă a catalanilor.

Barcelona s-a impus la limită şi a urcat pe primul loc în La Liga. Este la egalitate de puncte cu Real Madrid, dar are un golaveraj superior.

Lewandowski a ajuns la 13 goluri marcate în cele 12 meciuri din La Liga. Singurul jucător care a marcat mai multe goluri, într-o perioadă similară, a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul reuşea 20 de goluri pentru Real Madrid în sezonul 2014-2015.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și