Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, salvatorul lui Xavi! A decis derby-ul Valencia – Barcelona 0-1 în minutul 90+3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 0:30

Robert Lewandowski, salvatorul lui Xavi! A decis derby-ul Valencia – Barcelona 0-1 în minutul 90+3

Robert Lewandowski, salvatorul lui Xavi. A marcat în Valencia - Barcelona 0-1

Robert Lewandowski a marcat pe Mestalla / Profimediaimages

Robert Lewandowski a fost salvatorul lui Xavi în derby-ul Valencia – Barcelona, scor 0-1, în etapa a 12-a din La Liga. Starul polonez a marcat golul victoriei în minutul 90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au avut emoţii pe Mestalla. Lino a înscris în startul reprizei secunde, dar golul a fost anulat cu ajutorul sistemului VAR.

Robert Lewandowski, salvatorul lui Xavi. A marcat în Valencia – Barcelona 0-1

Aflat într-o formă de senzaţie, starul polonez a arătat că este numărul 1 la Barcelona. Servit ideal de Raphinha, Lewandowski a avut o execuţie spectaculoasă şi a marcat golul victoriei în prelungiri.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ROBERT LEWANDOWSKI ÎN VALENCIA – BARCELONA 0-1!

Robert Lewandowski. Acesta este. Acesta e tweet-ul„, a fost reacţia savuroasă a catalanilor.

Reclamă

Barcelona s-a impus la limită şi a urcat pe primul loc în La Liga. Este la egalitate de puncte cu Real Madrid, dar are un golaveraj superior.

Lewandowski a ajuns la 13 goluri marcate în cele 12 meciuri din La Liga. Singurul jucător care a marcat mai multe goluri, într-o perioadă similară, a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul reuşea 20 de goluri pentru Real Madrid în sezonul 2014-2015.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern

Robert Lewandowski a fost ironizat de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League. Leon Goretzka a fost cel care a trimis săgeţi subtile către atacantul polonez, după parcursul modest al trupei de pe Camp Nou.

Barcelona şi Bayern se vor duela în următoarea rundă de Liga Campionilor. Catalanii păstrează doar şanse teoretice pentru calificarea în optimi, în timp ce bavarezii sunt deja calificaţi, având maximum de puncte după patru runde.

Leon Goretzka a prefaţat întâlnirea dintre Barcelona şi Bayern, din Liga Campionilor. Mijlocaşul campioanei Bundesligii a oferit declaraţii şi despre Robert Lewandowski, pe care îl numeşte „răsfăţat” pentru că a bifat mereu optimi în cea mai importantă competiţie din Europa, alături de bavarezi.

Lewy a fost foarte răsfățat la Bayern, mereu a fost cel puțin în optimi și a mers mai departe. Dar acum nu mai putem lua asta în considerare”, a declarat Leon Goretzka, conform Bild.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și