Închide meniul

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena şi pregătesc un adevărat „infern”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 16:40

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii iau cu asalt Cluj Arena şi pregătesc un adevărat „infern

Fanii Universităţii Cluj, în timpul unui meci

Fanii Universităţii Cluj, în timpul unui meci / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena pentru derby şi pregătesc un adevărat „infern” în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj – FCSB, derby-ul din etapa a 16-a din Liga 1, va fi în această seară, în format LIVE TEXT, pe AS.ro, de la ora 21:00.

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB

Potrivit prosport.ro, aproximativ 18.000 de suporteri ardeleni vor fi prezenţi pe stadion pentru a îşi susţine favoriţii. Universitatea Cluj vrea să facă uitat eşecul din derby-ul cu CFR Cluj şi să se revanşeze în faţa fanilor.

„Vreau ca suporterii noștri să fie mândri de noi, de modul cum arătăm la fiecare joc. Îmi doresc să câștigăm nu doar pentru că jucăm împotriva FCSB-ului, ci pentru că sunt foarte importante cele trei puncte”, a declarat Eugen Neagoe la conferinţa de presă.

Nicolae Dică, cu gândul la a cincea victorie consecutivă, înainte de U Cluj – FCSB

Nicolae Dică şi-a setat obiectivul, înainte de U Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ţinteşte o victorie pe terenul „şepcilor roşii”, pentru a putea reveni în zona de play-off.

Reclamă

După victoria obţinută de Petrolul, pe terenul celor de la Voluntari, FCSB a ieşit din zona de play-off provizoriu. Cu o victorie în deplasarea de la U Cluj, trupa lui Nicolae Dică poate urca până pe locul 5.

„Trebuie să fim pregătiți. Urmează un meci în campionat, un meci foarte important pentru noi. Am urcat în clasament, avem patru victorii consecutive în campionat și trebuie să reușim să câștigăm acest joc. Din ce am văzut la antrenament, băieții s-au antrenat foarte bine, au încredere.

Trebuie să aibă încredere pentru că venim după jocuri bune, am obținut rezultate pozitive și trebuie să mergem în continuare pe același drum.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică: „Trebuie să fim concentrați și trebuie să dăm totul pe teren!

Pentru ei nu este un joc de totul sau nimic, pentru că mai sunt multe jocuri de disputat, dar întâlnim o echipă bună. E o echipă cu jucători cu multă experiență la Liga 1, o echipă agresivă, mai ales pe teren propriu, foarte bine organizată defensiv, o echipă de contraatac, foarte bună la fazele fixe. De asta spun că ne așteaptă o echipă dificilă. Trebuie să fim concentrați și trebuie să dăm totul pe teren.

Băieții s-au antrenat foarte bine, sper să practice un joc bun, dacă vom face asta, cu siguranță vom avea rezultate pozitive. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi. Mă bucur că au fost alături de echipă în momentele dificile. Ne dorim să facem jocuri bune și să îi facem bucuroși, dar cel mai important este că au fost alături de noi. Avem nevoie de ei. Sunt suporteri care ne ajută în momentele dificile”, a declarat Nicolae Dică, în timpul conferinţei de presă premergătoare duelului dintre U Cluj şi FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și