Închide meniul

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena şi pregătesc un adevărat „infern”

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 16:40

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii iau cu asalt Cluj Arena şi pregătesc un adevărat „infern

Fanii Universităţii Cluj, în timpul unui meci

Fanii Universităţii Cluj, în timpul unui meci / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

  • Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB
  • Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena şi pregătesc un adevărat „infern”

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena pentru derby şi pregătesc un adevărat „infern” în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj – FCSB, derby-ul din etapa a 16-a din Liga 1, va fi în această seară, în format LIVE TEXT, pe AS.ro, de la ora 21:00.

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB

Potrivit prosport.ro, aproximativ 18.000 de suporteri ardeleni vor fi prezenţi pe stadion pentru a îşi susţine favoriţii. Universitatea Cluj vrea să facă uitat eşecul din derby-ul cu CFR Cluj şi să se revanşeze în faţa fanilor.

Reclamă

„Vreau ca suporterii noștri să fie mândri de noi, de modul cum arătăm la fiecare joc. Îmi doresc să câștigăm nu doar pentru că jucăm împotriva FCSB-ului, ci pentru că sunt foarte importante cele trei puncte”, a declarat Eugen Neagoe la conferinţa de presă.

Nicolae Dică, cu gândul la a cincea victorie consecutivă, înainte de U Cluj – FCSB

Nicolae Dică şi-a setat obiectivul, înainte de U Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ţinteşte o victorie pe terenul „şepcilor roşii”, pentru a putea reveni în zona de play-off.

Reclamă

După victoria obţinută de Petrolul, pe terenul celor de la Voluntari, FCSB a ieşit din zona de play-off provizoriu. Cu o victorie în deplasarea de la U Cluj, trupa lui Nicolae Dică poate urca până pe locul 5.

„Trebuie să fim pregătiți. Urmează un meci în campionat, un meci foarte important pentru noi. Am urcat în clasament, avem patru victorii consecutive în campionat și trebuie să reușim să câștigăm acest joc. Din ce am văzut la antrenament, băieții s-au antrenat foarte bine, au încredere.

Trebuie să aibă încredere pentru că venim după jocuri bune, am obținut rezultate pozitive și trebuie să mergem în continuare pe același drum.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică: „Trebuie să fim concentrați și trebuie să dăm totul pe teren!

Pentru ei nu este un joc de totul sau nimic, pentru că mai sunt multe jocuri de disputat, dar întâlnim o echipă bună. E o echipă cu jucători cu multă experiență la Liga 1, o echipă agresivă, mai ales pe teren propriu, foarte bine organizată defensiv, o echipă de contraatac, foarte bună la fazele fixe. De asta spun că ne așteaptă o echipă dificilă. Trebuie să fim concentrați și trebuie să dăm totul pe teren.

Băieții s-au antrenat foarte bine, sper să practice un joc bun, dacă vom face asta, cu siguranță vom avea rezultate pozitive. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi. Mă bucur că au fost alături de echipă în momentele dificile. Ne dorim să facem jocuri bune și să îi facem bucuroși, dar cel mai important este că au fost alături de noi. Avem nevoie de ei. Sunt suporteri care ne ajută în momentele dificile”, a declarat Nicolae Dică, în timpul conferinţei de presă premergătoare duelului dintre U Cluj şi FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB, după remiza cu U Cluj. Ce l-a nemulţumit pe latifundiarul din Pipera
Liga 1 • 20 feb., 11:28
Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB: „Pierde mingea, o gâdilă. La mine nu joci aşa!”
Cluj!" Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: "Să fie mulţumiţi cu un punct"
Liga 1 • 20 feb., 10:34
„FCSB parcă a venit pe jos la Cluj!” Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: „Să fie mulţumiţi cu un punct”