Închide meniul

Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad: „E mai bine ca eu să fac pasul înapoi!”. Cine e principalul favorit să-l înlocuiască

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 21:52

Reclamă
Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad: „E mai bine ca eu să fac pasul înapoi!. Cine e principalul favorit să-l înlocuiască

Lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia la finalu partidei cu Universitatea Craiova

Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad / Hepta

Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad, după rezultatele slabe înregistrate de „Bătrâna Doamnă” în ultima perioadă. UTA s-a „prăbușit” până pe locul 14 în Liga 1, iar presiunea de pe umerii lui Poenaru a devenit tot mai mare. În cele din urmă, se pare că antrenorul de 45 de ani a luat decizia finală, urmând să se despartă de formația pe care a preluat-o în luna mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poenaru a avut o întâlnire de „gradul 0” cu Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA Arad, în această dimineață.

Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad: „E mai bine ca eu să fac pasul înapoi!”

Ilie Poenaru anunțase încă de duminică seară că va discuta cu Meszar despre viitorul său pe banca arădenilor. Ședința era programată inițial marți, însă chiar tehnicianul de 45 de ani a fost cel care a grăbit lucrurile.

Cei doi s-au întâlnit luni dimineață, iar Ilie Poenaru a anunțat la final că va pleca de la echipă.

„Pentru echipă, pentru fani, pentru oraș e mai bine ca eu să fac pasul înapoi”, a spus Ilie Poenaru, citat de specialarad.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă, favorit să-l înlocuiască pe Ilie Poenaru la UTA Arad

Cel mai probabil, Ilie Poenaru și conducerea de la UTA vor semna rezilierea contractului în cursul zilei de marți.

Conform sursei citate, Costel Gâlcă este principalul favorit să-l înlocuiască pe Ilie Poenaru la cârma formației arădene. Gâlcă a antrenat ultima oară în Arabia Saudită, la Al-Hazem. El este liber de contract din luna februarie.

Și Laszlo Balint reprezintă o variantă pentru banca „Bătrânei Doamne”. Balint a mai pregătit-o pe UTA în perioada iulie 2019 – ianuarie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
Vezi toate știrile
Citește și